Šta je novo?

Elite ili Privateer 2 klon

Salidor

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2002
Poena
604
Je li postoji neka igr koja je priblizno ista na ove dve?

Heh, join the fucken club! Ja to jurim godinama, ali bez uspeha... Slično tome ti je X Beyond The Frontier, mada je izašao nastavak koji kod nas ne postoji. Ja sam hteo da ga kupim, ali je problem što je rasprodat, jer se sprema novi... Probaj ovo, ali nije to k'o Privateer...:/

Sto me podseti... da se iznerviram... Sto ne naprave igre ovog tipa, legende, Frontier, Elite, Privateer, Fallout2 i slicno... A bitno je da Fifa izlazi svakih mesec dana...

Ja pravim takvu igru, samo strpite se jos dve godine da zavrsim :)
Uskoro cu postaviti novi test demo v0.2

Takve igre nisu komercijalne, plus ti je za total gameplay potren joystick, sto 98% korisnika nema :) koliko god se nama svidjale takve igre, postojace 1000 njih na jednog od nas kome se igra ne svidja, i eto razloga za neuspeh

A ja cu da poludim posto dobra svem. simulacija izadje 1x godisnje ako i izadje, a ovde mi zvrji Logitech Strike Force 3d usb ctp; boom :whip

Inace igra koja donekle, ali samo donekle podseca na gore pomenute je Independence War 2, za koju dajem najtoplije preporuke.

J!@#^m ih u usta, Earth & Beyond, igra koja je najavljivana da ce biti vrlo slicna privateru ce biti online only sto sam saznao skoro. Poludeo sam

Brutalan Zlica je napisao(la):
J!@#^m ih u usta, Earth & Beyond, igra koja je najavljivana da ce biti vrlo slicna privateru ce biti online only sto sam saznao skoro. Poludeo sam

A jesi li saznao da mozes doticnu igru da igras za dzabe dok traje beta test? Treba samo da downloadujes fajl od 1.6Gb :p.

Sto se mene tice, ja jos uvek cekam na www.eve-online.com

Za neupucene to mu dodje nesto kao multipleyer Elite samo mnooogo bolje (tako bar izgleda). Poskidao sam sve trailere i balim po ekranu. Izgleda da ce da naplacuju 12.5$ mesecno za tu igru, ali necu da zalim pare. Masinu sam opremio, wireless internet aktivirao, samo jos da pocne sou ;)

Ljudi jel igrate ogame? Mozda nije kao Elite, ali je strasno, srasno zarazna.
Probajte www.ogame.ba , e da zaboravih nema nikakve instalacije.
Pozdrav

Joj što volim čitanje foruma od početka LOL : )))))

Svemirske simulacije su zaboravljen žanr, na žalost :(

Da li je iko probao Star Wolves? Na par sajtova je dobila osrednje kritike, ali možda bi se isplatilo probati. Ako neko ima info iz prve ruke, nek' javi kakva je.

pa izasao vam je x3 reunion... za one sa dobrim zivcima i dosta vremena
mada i freelancer moze da se igra...

jos jedna dobra, a zapostavljena igra je independance war2... dosta je stara, ali je meni bila poslednja igra ovog zanra u kojoj sam se bas nasao

Miroslav je napisao(la):
treba da izadje freelancer uskoro

Izvini jel si mislio na freelancer 2 posto je 1 izasao pre jedno dve godine i jako je dobar?

mikser je napisao(la):
Izvini jel si mislio na freelancer 2 posto je 1 izasao pre jedno dve godine i jako je dobar?
Pogledaj malo bolje datum Miroslavovog posta. :)

HE!
Klikn'o sam na New Posts i to je to nisam ni obratio paznju na datum!
***a !!!!!!

about:blank je napisao(la):
Da li je iko probao Star Wolves? Na par sajtova je dobila osrednje kritike, ali možda bi se isplatilo probati. Ako neko ima info iz prve ruke, nek' javi kakva je.
Sasvim je ok igra. Ovo nije klasična svemirska igra iz prvog lica, već može da se okarakteriše kao.. hmmm... squad svemirska strategija? :) Ja sam je igrao jedno vreme i sviđa mi se.

Velika preporuka je i Space Rangers 2. Igra je potpuno 2D (sem borbi robota na planeti koja je 3D) i fazonu je onih skrolujućih pucačina sa automata, ALI je veoma kompleksna - ima trgovine, izvršavanja misija, svemirskih borbi, pljački i sl. Čak postoji i RPG element za poboljšavanje osobina pilota. Cela igra je u nekom retro fazonu, ali je extremno zanimljiva!

ajaooo, ala je ovo neko iscupao iz groba :) od tada kada je ovo pitanje postavljeno izasao je X2: The Treat i X3: Reunion. izasli su i jos neki X naslovi pre ova dva ali nije bitno...Freelancer je dobar ali se ne moze porediti sa X serijalom jer X serijal ima AL (Artificial Life) koji tera "zivu" ekonomiju i napredak svuda oko igraca, a igrac moze da radi mnogo vise nego sto je mogao u privateer-u ili eliti (citaj: da pravi fabrike, poseduje destrojere i kariere, unistava konkurenciju i njihove fabrike i brodove itd.)

@DAnijel00:

za single plajer kamapanju i ne treba tako puno vremena, medjutim ljudi se uglavnom navuku i zastrane od misija i pocnu da prave pare i kupuju bolje brodove itd. pa se to onda oduzi...

edit:

Zaboravih, imate i EVE on-line koji je bolji od svih pomenutih igara, jedino sto je iskljucivo za on-line

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno