Šta je novo?

Elektronski pikado???

Raksa

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
319
U pitanju je poklon za mog šuraka cheers
Dakle, mora biti elektronski, malo kvalitetniji tj. sa dosta igara i većim displejem!
Ako neko zna nekog ko prodaje elektronski pikado neka mi pošalje mob. na pm....
Hvala unapred na brzim odgovorima...

Trebalo bi da bude i u Merkatoru u Intersportu.

U Intersportu su bili preskupi :(

Možda jesu bolji ili kvalitetniji od ovih svezakucu/pileteleshp varijanti, ali teško da su bili 2x bolji.

Kakvo je osvetljenje displeja na tim jeftin home uređajima?

Poslednja izmena:
Ovakav sa poslednjeg linka sam kupio jedan na poklon. Nisam odusevljen jer display pokazuje samo rezultat za jednog igraca u svakom trenutku. Dobijaju se 6 strelica sa njim sa poprilicno tankim vrhovima i vrlo cesto se strelica ne zabode u njega nego se samo odbije. Za razliku od ovoga, braci sam kupio drugaciji koji je bio cak dosta jeftiniji ali je bolji u svakom pogledu (4 rezultata na povecim displejima, 12 boljih strelica i dosta je pricljiviji kada cita rezultat(pogotke) i daje obavestenja), nazalost ne znam gde bi takav mogao naci.

Ah... secanja... Pre jedno dve godine postavih isto ovo pitanje na ovom mestu i moderatori su temu posle dva/tri posta obrisali... Al' dobro, nisam im zamerio... Ili bar ne mnogo... :) :)

U BG na Zelenjaku (ako ti nije problem da skoknes iz NS) prodavnica se mislim zove Sniper (ima svasta sto nije za malu decu), ali ima veliki izbor elektronskih pikada tako da vredi i tamo pogledati. Za cene ne znam, ali s obzirom da su ih imali nekoliko vrsta sirgurno ima i onih koji su kvalitetniji i onih koji su manje kvalitetni... :)

Pozz

Ah... secanja... Pre jedno dve godine postavih isto ovo pitanje na ovom mestu i moderatori su temu posle dva/tri posta obrisali... Al' dobro, nisam im zamerio... Ili bar ne mnogo... :) :)

U BG na Zelenjaku (ako ti nije problem da skoknes iz NS) prodavnica se mislim zove Sniper (ima svasta sto nije za malu decu), ali ima veliki izbor elektronskih pikada tako da vredi i tamo pogledati. Za cene ne znam, ali s obzirom da su ih imali nekoliko vrsta sirgurno ima i onih koji su kvalitetniji i onih koji su manje kvalitetni... :)

Pozz

Trazim i zovem ih :)
Fazon je sto cu se i ja igrati na njemu :D

Ako mozhesh da napishesh da li si kupio neki, i koji, ako ga uopshte ima na internetu. Hvala.

Moram da probudim temu jer imam isto pitanje.
Ortaci i ja smo se nesto naprzili na pikado u poslednje vreme i ja sad hocu da uzmem jedan elektronski.
Nasao sam par komada
http://www.bilijarstolovi.com/elektronski-pikado/dart-board-armada
http://www.pikadooprema.com/prodavn...ypage_color.tpl&product_id=143&category_id=12

Ovaj prvi mi izgleda dosta kvalitetnije, ali problem je sto radi samo na adapter i ne moze na baterije. Koliko vidim, svuda je isto tako. Kvalitetniji su samo na adapter. U principu nije bas toliki problem, ali prenosivost je veliki plus.

Jos treba da odem u snajper da vidim njihovu ponudu.

Ako neko ima jos neku ponudu ili iskustvo neka podeli.

Ja imam ovaj i super me sluzi. Radi na 3 AAA baterije koje traju vecno pa ti adapter i ne treba. Uz njega idu strelice koje su shit ali mogu da prodju ako niste mnogo zahtevni. Ja sam kupio druge u inter sportu. Takodje imas i par komada na limundu. Ovde je jeftiniji

Poslednja izmena:
Nasao sam vec pikadooprema i bio spreman da uzmem od njih, ali sam se jos malo raspitao i vidim da ima i za manje para. Ne znam koliko moze da bude bolji taj njihov.

Kao sto rekoh prilikom ukljucivanja u temu ovaj je bio jedan izbor. Ali sam nasao i ovaj koji ne deluje nista losije, a solidno je jeftiniji. Njega cu i da kupim ako u snajperu i arsenalu budu skupi ili imaju los izbor. Strelice cu verovatno morati da kupim preko pikadooprema jer imaju solidan izbor. Verovatno mnogo bolji nego u ovim lovackim.

E ovako.
Kupio sam Electro 180 (koji uzivo izgleda malo lepse nego na slici). Moram da pohvalim SveZaKucu. U cetvrtak uvece je roba narucena, poslata je u petak i u subotu ujutru sam je dobio.
Misljenja o pikadu su mi podeljena. Za svoju cenu ovo je vrlo dobar uredjaj i to je ono sto preovladava. Mane su sledece: mreza koja deli segmente je predebela i desi se da se strelica odbije. Mislim da je ovo mana i skupljih aparata; segmenti su klimavi. Osim sto se setaju na sve strane, lako se i ubadaju ka elektronici. Naravno, uz normalnu upotrebu (pikado visi u mestu i koriste se odgovarajuce strelice bez preterane sile) ovo ne predstavlja problem, ali pikado ne deluje previse cvrsto i voleo bih da daje malo bolji veci kvaliteta; jedan jednostavan ekran sa premalo informacija. Mana svih jeftinijih pikada. Voleo bih malo vecu preglednost, ali u principu sluzi svrsi; Strelice su jako lose. Zapravo su perca glavni problem. Ovo sam znao i nove strelice su vec narucene. I ne moze se ocekivati set boljih strelica uz uredjaj od 3500din. Set od 3 malo kvalitetnije streilce sam kosta 1000din. Mada su vrhovi solidni. Mnogo su cvrsci od onih u barovima. Oni jeftini barski se krive posle prvog promasaja ili pada na pod. Ove koristim vise sati i nijedan nisam morao da menjam; Nacin montiranja i napajanja ne idu zajedno. Moze se okaciti na srafove vec usrafljene u zid ili se srafovi mogu srafiti direktno kroz tablu u zid. Oba slucaja zahtevaju trajno resenje, ali napajanje je iskljucivo na baterije. Voleo bih da ne moram da se zamaram sa baterijama u kucnoj upotrebi i da postoji laksi nacin montiranja kada ga nosim negde.
Sve u svemu, za kucnu zabavu za koju je predvidjen je fantasitcan.
Hvala zaku ciji je komentar pomogao da se odlucim za njega.

Ljudi, kako vadite slomljene vrhove strelica koji ostanu o meti?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno