Šta je novo?

Elektronske knjige

Roy Jones Jr.

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2003
Poena
645
Imam nekoliko knjiga na hard disku koje se bave programskim jezikom C++ pa bi ih "poklonio" svakom kome to treba na mail. Knjige su na engleskom, i to:

Ansi-iso c+ professional programmer's handbook
Introduction to object-oriented programming using c++
Teach yourself c-plusplus in21 days
Thinking in c++, 2nd edition, volume 1 revision 13
Thinking in c++, 2nd edition, volume 2 revision 4

Ako imate bilo sta slicno, (npr. mene bi interesovao Photoshop, bilo sta od Macromedie, AutoCAD) javite ili postujte linkove, pa da razmenimo kome sta treba. Pozdrav.

za adobe proizvode odes na
http://www.adobe.com/education/curriculum/classroominabook.html

registrujes se sa nekim bezveze podacima i adresom 😀 i poskidas lekcije bilo sve bilo samo one koje te interesuju za programe za koje ti treba.

ja imam i cad i nesto od makromedije ali su to veliki fajlovi za mail a linkovi sa kojih je skinuto ne rade pa se nadam da ce neko postovati ovde neke koji rade

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Imam nekoliko knjiga na hard disku koje se bave programskim jezikom C++ pa bi ih "poklonio" svakom kome to treba na mail. Knjige su na engleskom, i to:

Ako imate bilo sta slicno, (npr. mene bi interesovao Photoshop, bilo sta od Macromedie, AutoCAD) javite ili postujte linkove, pa da razmenimo kome sta treba. Pozdrav.

Ajde mi baci na mail sve knige ako ti nije problem.

Re: Re: Elektronske knjige

CRUISER je napisao(la):
Ajde mi baci na mail sve knige ako ti nije problem.
Nema problema, samo ostavi mail. Inace sve knjige su zipovane i sveukupno teske oko 2,7 MB. Takodje hvala ZAP za pomoc, na linku koji si ostavio ima korisnih stvari.

Nema na cemu, saljem veceras, posto mi je veza na sezamu preko dana ocajna. Pozdrav.

Evo upravo otislo. Ako neko ima nesto o Dreamweaver-u ili Fireworks-u neka javi ili jos bolje baci link za download. Pozdrav.

ajde ako ti nije tesko saljni na [email protected]

Otislo i Kusteri. Ako treba jos nekom ostavite mail pa cu da posaljem opet veceras. Pozdrav.

Otislo i Kusteri. Ako treba jos nekom ostavite mail pa cu da posaljem opet veceras. Pozdrav.
hvala puno

Nazad
Vrh Dno