- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 585
Bolje u more da su bacili te pare
U fazonu su da radije ne bi uopšte ulazili u priču sa tobom, malo i drsko, ali baš su stavili do znanja. Ja sam rekao da nije zbog subvencije jer sam želeo da se lepo poigram sa autom.Ja se isto nesto razmisljam i svakako ne bih kupovao auto bez subvencije. Kakav im je stav ako kupujes iskljucivo zbog subvencije?
Zanimljiv komentar na tu temu na BYD subredditu:Da li je neko ovde kupio auto sa subvencijom pa da nam objasni kako je išlo?
Mislio sam da se subvencija dobija tek nakon što kupiš auto i da prodavac preuzme na sebe tu subvenciju, ali ako ne dobiješ onda kupac isplati razliku.
Ako se uzima na kredit ili lizing onda je preko banke.
Što se tiče "kinezara", koliko sam istraživao, pre bih za isti novac uzeo kineski EV nego evropski. SUS obratno.
![]()
Hydrogen Mobility Is Alive and Kicking in the Netherlands - Fuelcellsworks
Discover how the Netherlands is driving the hydrogen mobility revolution with over 40 million euros in subsidies awarded to transport companies and hydrogen refueling stations.fuelcellsworks.com
Oni su sami sebi napravili probleme kada su na sajmu istakli na autu cenu sa uracunatom subvencijom! Narod kada vidi da neka cena pise, ocekuje da proizvod i dobije po toj ceni. I treba da im naprave problem svi oni koji nisu uspeli da dobiju subvenciju.U Lynk&Co salonu su me prvo pitali da li auto uzimam zbog subvencije jer ne žele da imaju probleme kasnije jer su imali slučajeve gde su im ljudi pravili probleme jer su odbijeni ili je nestalo subvencija.
BYD Yangwang U9 Xtreme генерише запањујућих 2.978 КС из четири електромотора. Такође је први производни електрични аутомобил изграђен на платформи од 1.200V, што је надоградња у односу на архитектуру од 800V „обичног“ U9 са 1.288 КС.
BYD је у U9 Xtreme инсталирао 170% гушће Blade батерије, што му омогућава да црпи снагу десет пута брже од конвенционалних електричних возила. Кинески произвођач аутомобила је такође користио мање гуме од 20 инча. Упркос високим перформансама, U9 Xtreme је тежак само 5 кг од стандардног U9.
Zar ovo na fotografiji, što piše Song plus, nije Seal U DMi?Ko zna šta i kako kod Albanaca... Kod nas je cena X2 I garancija 6god odnosno 8 na bateriju 160k km...
KIneski modeli su u Albaniji, tamo Evropa još nije stigla za to.Zar ovo na fotografiji, što piše Song plus, nije Seal U DMi?
Ovo drugo je naziv za model za Evropu, a Song za Aziju? Možda to objašnjava cenu.
Upvao otišao na sajt Lynk & Co Srbija.
Lepo piše velikim slovima na prvoj strani cena od 25.990€
Jesu pilićari, uvek me je samo kod njih bunilo kako je napisana cena i na sajtu i na brošuri.Upvao otišao na sajt Lynk & Co Srbija.
Lepo piše velikim slovima na prvoj strani cena od 25.990€
Pogledajte prilog 505991
Ali ima *
Ček da vidim na šta se to odnosi. A da evo:
Pogledajte prilog 505994
Nema šanse da kupim nešto kod njih kad se bave ovakvim pilićarskim metodama. Zamisli da ti nešto krene po zlu. Zavlačili bi kupca do iznemoglosti.
Evo, ja prodajem svoj auto za 1€*
*Stvarna cena zavisi od toga da li ću da dobijem džek pot na lutriji
Zahtev za subvenciju može se podneti isključivo za vozila koja su na lageru i spremna za isporuku, nikako za ona koja su u dolasku. Subvencija je vezana za konkretan broj šasije i nije je moguće preneti na drugo vozilo ili drugu osobu.U fazonu su da radije ne bi uopšte ulazili u priču sa tobom, malo i drsko, ali baš su stavili do znanja. Ja sam rekao da nije zbog subvencije jer sam želeo da se lepo poigram sa autom.
Sad svakako se čeka oko 4 meseca na isporuku tako da auto verovatno ulazi u period za sledeću godinu. Ne znam da li može da se čeka na početak subvencije za registraciju ukoliko auto stigne ranije da bi se dobila subvencija ili tako neka varijanta, možda neko ima iskustva sa tim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari