Šta je novo?

Elektro šeme automobila?

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Da li neko zna gde mogu da nađem šemu elektro instalacija za automobile, konkretno me interesuje Ford Mondeo?
:wave:

Naplacuje se svuda, a mozes naci besplatno mnogo toga na ruskim sajtovima, ja sam nasao mnogo toga za WV i Mitsubishi...

Bax je napisao(la):
Naplacuje se svuda, a mozes naci besplatno mnogo toga na ruskim sajtovima, ja sam nasao mnogo toga za WV i Mitsubishi...

A da podelis sa nama taj ruski link ....

Bax je napisao(la):

Daj neki link za Mitsubishi, ja sam se odvalio trazeci. Postoje neki maheri sto traze 500€ za CD za "servisere", a tamo pola stvari nema, mora da se kupuje drugi pa treci disk..
Inace sheme tesko da imaju i ovlasceni servisi. Kad sam odvezao jednog Citroena (novog), dva sata su trazili sirenu :banana:

Ako ti nije tesko i meni bi dobro dosao link za Mitsubishije, mada neke sheme vec i imam.
Vladd ako ti treba nesto mozda ti mogu skenirati i poslati (tu prvenstveno mislim na Colt/Lancer-e '88-92).

Matthias je napisao(la):
Ako ti nije tesko i meni bi dobro dosao link za Mitsubishije, mada neke sheme vec i imam.
Vladd ako ti treba nesto mozda ti mogu skenirati i poslati (tu prvenstveno mislim na Colt/Lancer-e '88-92).

Bas to, Lancer '91, ili da iskopiramo negde, baci kontakt na PM :)

Alo bre! Al' ste se vi opustili... kakva bre autolelektrika u multimediji!?!?!? Mućnite malo glavom... ako je već tol'ka nužda istolerisaćemo, ali samo kao pitanje u Internet sobi i to "gde se na Internetu mogu naći"... a postoje za to i drugi sajtovi/forumi pa i pretraživači.

Jedno pitanje za nas ovozemaljske sema za Yugo 55.

za sve motronike(el. paljenje i ubrizgavanje goriva) detalji imaju u Bosh ESItronic bazi podataka, moze se naci za relativno mali novac...
jos jeftinija varijanta je Autodata ali kod nje umeju neki podaci da fale...
ESI je keva, ima cak sve podatke i o jugu :D (motronic)

Da li neko to ima, da mi da samo te seme za Yuga55, posto sam gledao malo po netu to je program na 2 dvd diska, a ne treba mi ostatak. A nemam ni DVD ROM :(

A kakav je Mitchell On Demand? Koliko sam cuo i u tom programu imas cak i za Yugice. Nisam ga uspeo skinuti, pa ga trazim isto kao i jedan dodatni disk za AllDatu.

Ajde kad ste otvorili temu sa "alternativnim" sajtovima da vas pitam, mozda ima neki sajt sa radionickim uputstvima za oldtajmere, prvenstveno me interesuje za Ford Taunusa '71-'75, hteo bih da ga restauriram kad nadjem slobodnog vremena, a nemam nista za njega osim onih promo broshura.

hteo bi da ga restauiras?
sta te zanima? zubcenje, zatezanje brezona?

sve osnovne podatke o autu(pokriva bar 90% ikada napravljenih automobila) imas u AutoData softverskom paketu...

Postoje toliko detaljna radionicka uputstva gde bukvalno svaki sraf ima svoj jedinstven fabricki broj, i gde postoje seme za sklapanje bukvalno od motora do karoserije sve detaljno, broj 762578 naq 7896889 itd,... kad bih tako nesto nasao.

e prijatelju kada bih tako nesto postojalo...

Ja imam BOSCH ESI (Electronic Service Information) disk 98/2
pa ako nekome treba mozemo da odradimo copy.

pa i ja imam i AutoDatu v2.11,Bosch ESI 1/2004 sa kompletnom C arhivom,ELSA-u,ETK,TIS... :D
ali ni jedan od paketa ne moze da se instalira 2 puta :( ,1. instalaciju sam naravno iskoristio...

Sve se moze samo treba "alat" :)

Imam ja neke diskove (servisne) za Fiat vozila...i to 5-6 diskova, niakda nisam stigao da ih probam pa kome treba...

a c a je napisao(la):
Shefe, ja imam takvu knjigu, ali za pogresha auto (Pezo 404), treba mi za Ford Taunusa, pa mozda eventualno ako neko ima moze sda padne menjaza.

pricali smo o softverskim paketima ...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Imam ja neke diskove (servisne) za Fiat vozila...i to 5-6 diskova, niakda nisam stigao da ih probam pa kome treba...
mene bi interesovalo ako mogu za Fiat BRAVA

koko para ti diskovi za FIATA, ili bar copy?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno