Bax je napisao(la):Naplacuje se svuda, a mozes naci besplatno mnogo toga na ruskim sajtovima, ja sam nasao mnogo toga za WV i Mitsubishi...
Bax je napisao(la):Naplacuje se svuda, a mozes naci besplatno mnogo toga na ruskim sajtovima, ja sam nasao mnogo toga za WV i Mitsubishi...
Matthias je napisao(la):Ako ti nije tesko i meni bi dobro dosao link za Mitsubishije, mada neke sheme vec i imam.
Vladd ako ti treba nesto mozda ti mogu skenirati i poslati (tu prvenstveno mislim na Colt/Lancer-e '88-92).
Lep sajt, imas li neku adresu za Opel, barem da ima dobar forum.Bax je napisao(la):Sve za drugare...
http://volkswagen.msk.ru/
Mali HoBiT je napisao(la):e prijatelju kada bih tako nesto postojalo...
a c a je napisao(la):Shefe, ja imam takvu knjigu, ali za pogresha auto (Pezo 404), treba mi za Ford Taunusa, pa mozda eventualno ako neko ima moze sda padne menjaza.
mene bi interesovalo ako mogu za Fiat BRAVAkUdtiHaEX je napisao(la):Imam ja neke diskove (servisne) za Fiat vozila...i to 5-6 diskova, niakda nisam stigao da ih probam pa kome treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari