Pa nadam se da nisu sve uradili samo radi forme. To bi trebao da je primarni cilj izmene zakona. Naravno, sprovođenje zakona je uvek upitno ovde ali ja bih bio zadovoljan kada bi uklonili bar raznorazna čudovišta od 1kW kojih je prodano dosta pre donošenja zakona.Stvarno mislite ako se plate nalepnice da ce da pociste ludake koji voze brze od 25km/h?
Ja sam pre svega mislio na dualtrone čija nominalna snaga počinje od 900w gde ne postoji trotinet koji ima deklarisanu maksimalnu brzinu ispod 35 km/h. Većina modela dostiže preko 50km/h sa ekstremnim modelom koji ide preko 100km/h. Sve što se kupuje po IT radnjama je uglavnom ok. Dakle segway, xiaomi i slično su uglavnom u skladu sa zakonom i pravilnikom. Nisam ni ja neki koji će da muti vodu kada neko blago prekorači brzinu, pošto ni ja nisam cvećka ali primećujem da kada nema pravila i sankcija ljudi rade šta im se radi i idu u ekstreme.Postoje ljudi koji su pazljivi u saobracaju,postuju osnovne zakone prvenstva i raskrsnice.Ljudi koji se ne glupiraju vec uzivaju u voznji.I ako njihov trotinet ide 30km/h nije kraj sveta.Problematicni su drugi koji nista ne postuju,seku raskrsnicu,prolecu kroz nju.Vi se zapravo bojite takvih ljudi.
A na adresi Auto put za Novi Sad 221 je neka firma za stolariju?!Bukvalno ni do jedne lokacije ne moze da se ode trotinetom![]()
Tako svaki put rade kad se donese neki novi propis. Donesu propis a ne objasne do tančina proceduru, zato daju vakuum period od 2 meseca (do juna) da se krene s kažnjavanjem, dok se svi "uigraju".Danas sam svratio do niškog AMSS-a da se raspitam. Ništa ne znaju. Rekoše mi da dođem od ponedeljka.
Nije nego servis za gume.A na adresi Auto put za Novi Sad 221 je neka firma za stolariju?!
Ako mislimo na Kemoimpex, on je na bb, i s parne strane.Nije nego servis za gume.
Iz ovog teksta nije bas jasno da li se nose papiri ili treba ceo trotinet da se nosi da ga oni pregledaju?Rekli su mi iz AMSS da pratim ovaj link:
LAKA ELEKTRIČNA VOZILA (TROTINETI) – IZDAVANJE NALEPNICA
Kako do nalepnice za trotinet u 4 koraka Kako pronaći tehničku dokumentaciju za trotinet Najčešće postavljena pitanja vezana za trotinete i izdavanje nalepnica Spisak lokacija i brojeva telefona za kontakt Poslednjim izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima uvedena je definicija...amss-cmv.co.rs
@Roy Fokker
Da, na licu mesta se placaju nalepnica i pregled i dobija se fiskalni racun.
A unapred se uplati opstom uplatnicom republicka administrativna taksa od 380 din.
Rekli su kada sve pripremim da se javim da oni zakazu termin. Malo cudno al ok.
Nasao sam ceo user manual online na 22 strane. To cu im poneti ako ne nadjem original fizicki do sutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari