Šta je novo?

Elden Ring

Meni je kompletan DLC bio limunada jer sam ušao u njega sa max levelom, samo me je Radhan namučio.

Messmera sam recimo ubio iz drugog pokušaja. Ali je svakako bilo ultra zabavno, platio bih još jedan DLC da urade lagano.

Ja sam imao item za Radhana, ali nisam koristio, jer nisam znao za sta je, evo tek sada izguglao :)

Meni je kompletan DLC bio limunada jer sam ušao u njega sa max levelom, samo me je Radhan namučio.

Messmera sam recimo ubio iz drugog pokušaja. Ali je svakako bilo ultra zabavno, platio bih još jedan DLC da urade lagano.
Slično iskustvo, uživao sam skoro mesec dana. Messmera sam rešio iz 10-ak puta. :)
Verovatno je nešto ostalo da se istraži, moraću da pogledam za koji dan neku mapu.

Nisam jos igrao, ali koliko sam gledao, zar nema DLC potpuno odvojen scaling (osim standardnih stvari) bas dizajniran da ne bi mogao da udjes sa max leve character i olupas sve?

Unosiš u DLC sve ono što si imao ranije.

A ko želi on može da startuje cijelu igru ispočetka pa da uleti u DLC sa slabijim karakterom. Više bi se mučio ali bi prolongirao gameplay.

под условом да успе да, тако нелевелован, укока Мохга и Радана, који су услов за улазак у Шедоу Алтус...

Radan laganica može da se pobedi na levelu 60 (oružje +15), a Mohg uz malo truda i na levelu 80 (oružje +20).

Mohg nije toliki problem za Lvl 1 run, što pokazuje i ovaj ''Ongbal'' video, u principu dosta su mu predvidljivi pokreti, čak i u drugoj fazi. Maliketh fajt je ''kineski zid' za Lvl 1 run igrače. Mohg je jedan od svetlih primera teškog, ali ipak fer bossa.

ајд, кад смо већ кренули... можда буде неком од користи -

ајд, кад смо већ кренули... можда буде неком од користи -

Ongbal nije ''random'' Level1 run igrač, tako da njega ne možeš uzimati kao primer. Mnogi lvl1 run igrači su odustali od misije upravo zbog Maliketa.

Говори у своје име. Човек је показао како се препрека прелази.
На теби (и на свим тим лв1 играчима које познајеш) је да вежбате.

Prešao sam ja na lvl1 pre dve godine čitavu osnovnu igru, (sve obligatory bossove), dakle i Maliketa, pobedio ga iz jedno stotog pokušaja, grozno iskustvo. Nikad više lvl1 run u bilo kojoj souls igri.

Vrh Dno