Šta je novo?

Elden Ring

Hm, nijedan mač/katana mi ne odgovara kao RoB. Sad sam uzeo Rakshasa’s Great Katana (odmah je nadogradio na +10), dobar je DMG ali je i znatno sporija od RoB. Ušao sam u DLC sa Dex/Arc 70/80 i nisam imao večih problema do sada igrajući sa RoB i Radahn’s Armor setom. Pokušaću da Rakshasa’s dam šansu ali nakon Igon kvesta koji sam rešio bez Dragon-Hunter’s Great Katana (imam i njega isto na +10 i isto mi je spor u odnosu na RoB) i pobio sve zmajeve (namučio me je jedino onaj ispred Bayle-a), rekao bih da ću do kraja da idem sa RoB. :)

Што ће рећи Еасу моде.

Igrao sam par dana sa Rakshasa’s Great Katana, daleko do toga da je to loš mač (katana da se ne uvrede Japanci :p ), samo u nekim situacijama mi je spora, kod boss fajta npr.

Као и Детхс Покер, Мунвејл, Гатс Грејтсорд + Лионс клоу ...
фром се потрудио да Елден могу да финиширају и кежуал играчи.

Бладборн стоји усамљен на високом евересту.

Nema bolje od
skill-corpse-piler-elden-ring-wiki-480px.gif

Uh, ne znam, i tamo ima OP oružja, naročito ako se u ''glyph'' chalice dungeons u ranoj fazi igre nafarmuju blood echoes, kao i vrhunski cursed blood gemovi, koji se stave na oružje poput Ludwig's holy blade. To je takođe popriličan easy mode, još od rane faze igre.

Као и Детхс Покер, Мунвејл, Гатс Грејтсорд + Лионс клоу ...
фром се потрудио да Елден могу да финиширају и кежуал играчи.

Ne znam meni je Bloodborne bio takva laganica naspram Dark Soul's 1 i 3
Ne sećam se nekog bossa da me nešto namučio, DLC nisam igrao na vreme, nema šanse da igram sad onaj slide show na PS5, PC mi je kršina nista od toga.
Elden ring nisam završio toliko mi je bila dosadna igra nisam imao pojma šta se dešava, valjda sam došao do onog dela gde se pojave zmajevi što bljuju vatrene munje tako nešto. Vidim da je Melanija pakao od bossa. Možda se nateram na neki nolife da pređem sve sa DLC.
Mislim da je od svih Soul's igara Dark Souls 1 ubedljivo najteži.
Sekiro nisam igrao glup sam za parry sistem,.nisam ni probao igru, što sam stariji to manje igram, možda max 2 igre godišnje i to zimi.

Ако ниси пробао ДЛЦ, и прешао си ванила игру на НГ, ти си онда само загребао по врху леденог брега ББ.

@баја
Глиф тамнице су чит и не рачунају се. Играј легит.

Poslednja izmena:
Da si u Bloodborne-u igrao Chalice dungeons-e IV i V nivoa, kao i DLC Old Hunters, shvatio bi upravo suprotno - da je DS1 zapravo dosta lakši. Realno, nije BB najteža Fromsoft igra, to se slažem, ni ja se nisam nešto preterano mučio (osim cursed chalice dungeons-a), ali parry/visceral sistem, koji je u BB prisutan, pruža posebnu satisfakciju.

Cursed Defiled Dungeon i onaj watchdog i amigdala nesto najteze i najpakosnije sto je FromSoft ikad smislio ali pored toga BB nije mnogo tezak. Ja sam samo furao Beast Cutter to mi je omiljeno oruzje.

Inace niko ne igra Nightreign? Nisam video da je neko preneo utiske...

Ja bih igrao da imam vremena ali tesko u nekom doglednom periodu. Svakako ocekujem da se to balansira, krpi, i da prodje malo hajp i klinci zaborave igru.
BB je strava igra, ali pricao sam ljudima - da moram na pusto ostrvo do kraja zivota i da ponesem samo jednu igru, bio bi to ER sa DLCom. BB je previse linearan i prekratak, Ima strava muziku i atmosferu, oruzja koja se transformisu (mada sva rade slican dmg cak i nabudzena), i tehnicko je cudo za to vreme, ali eto... nakon ER i onih njegovih bolesnih bossova BB prepisas za cas.
Kratko ali vrlo slatko iskustvo.

Ако си узео Платинум, (физикал, аркане, блад...) и прешао Све чалис данџоне (ретки су фиксни, изненађења небројена), онда ОК.
Моје мишљење је да је ЕР блоутовани ББ, јер је све већ преузето из претходних игара. Мало или нимало оригиналности.

Poslednja izmena:
Ако си узео Платинум, (физикал, аркане, блад...) и прешао Све чалис данџоне (ретки су фиксни, изненађења небројена), онда ОК.
Моје мишљење је да је ЕР блоутовани ББ, јер је све већ преузето из претходних игара. Мало или нимало оригиналности.

Što se tiče chalice dungeona u njih sam ušao sam zbog Platinuma, mada, ruku na srce, tamo ima nekoliko odličnih bossova koji su unikatni i nema ih ni u osnovnoj igri ni u DLC-ju, ali onaj nivo IV i V chalice dungeona je stvarno teški mazohizam i nije trebalo to postavljati kao uslov za Platinum.

Има Мнооого тежих чалис данџона...

Zar nisu ti dungeons u BB čist mazohizam zbog toga što mora 100x da se ponavlja jedno te isto da nađeš bossa za platinum?
Meni su bili neviđeni smor, malo igrao i batalio

па мало си играо.

Od ove priče dobih želju bar da vidim gde sam stao u Elden ring
Instaliram na Xbox Series X malo igram naravno pojma nemam sta radim zaboravio i komande, nigde ne piše u igri gde prebacuješ na dual hand ili kako napadaš sa konja. Grafički toliko jadno izgleda kao da je PS3 igra, FPS skroz nestabilan.
Verovatno sam neki bzv build pravio čim me lagano deru manje više svi.
Nije ni čudo što mi je ovo ubedljivo najgora From igra, a čak sam i Dark Soul's 2 prešao.
Jednostavno open world i souls igre meni nikako ne idu.
Nije mi jasno kako je Elden ispao ovoliko popularan naspram Dark Souls 1, 3, Bloodborne, Demon Soul's.

Elden Ring je najbolja From igra i jedna od najboljih igara decenije. Verovatno nisi dobro napravio build, ako ne znaš ni gde ćeš ni šta ćeš najbolje je da uradiš respec na strength build, obavezno heavy infuzije, two handed mačevi i to je to.
Има Мнооого тежих чалис данџона...
Sreća pa nisu bili uslov za Platinum:).

Elden Ring je najbolja From igra i jedna od najboljih igara decenije. Verovatno nisi dobro napravio build, ako ne znaš ni gde ćeš ni šta ćeš najbolje je da uradiš respec na strength build, obavezno heavy infuzije, two handed mačevi i to je to.

Sreća pa nisu bili uslov za Platinum:).
Ma jok mator sam nemam više volje da igram nešto što nema bar neku priču.
Skoro sam prešao oba God of War ova nova ubio sve one Valkyries, namučio se ko ludak.
Ovo čim udes u novu regiju moraš online da čitaš pola sata kako da te ne otruju, šta god da je ono crveno ili šta već sve ima poison like.
Kad sam pre 15g igrao Demon Soul's Na PS3 pravio sam liste na papiru sta mi fali od items za platinum, grindao do besvesti, sad ne vidim apsolutno nikakvu poentu u tom grindanju, ponavljanju jednog te istog 100x, rađe bi ponovio neku dobru single player igru.
Iako sam dugo gamer oduvek sam govorio da je bilo koji multi-player ili to grindanje Najveće moguće gubljenje vremena u životu.
Pogledaću na YouTube DLC I verovatno sam završio sa Souls igrama, ionako nisam ništa njihovo prešao od Dark Souls 3 i Demon Souls remake koji je toliko lepo ispoliran da je ono milina igrati

Prica? Tebi treba da te igra drzi za ruku :ROFLMAO:
Kakav net, kakvo citanje, dizajn sveta je takav da ako je jedan region tezak, onda si prerano krenuo tamo.
Samo sto nema cutscene od 5 minuta sa bs i kliseima da nacrta igracu.
Ja sam nakon ER probao gow i ne mogu... ne mogu onog njegovog sinovca ocima da vidim, oni tutorijali ono davljenje, one mini igre dok se odvija animacija... igrica se igra bez tebe, lupaju se pola sata, prevrce se kamera...
A sve satro story und cinematic iskustvo xD
Gow se zavrsio sa prva tri dela.

Ma jok mator sam nemam više volje da igram nešto što nema bar neku priču.
Skoro sam prešao oba God of War ova nova ubio sve one Valkyries, namučio se ko ludak.
Ovo čim udes u novu regiju moraš online da čitaš pola sata kako da te ne otruju, šta god da je ono crveno ili šta već sve ima poison like.
Kad sam pre 15g igrao Demon Soul's Na PS3 pravio sam liste na papiru sta mi fali od items za platinum, grindao do besvesti, sad ne vidim apsolutno nikakvu poentu u tom grindanju, ponavljanju jednog te istog 100x, rađe bi ponovio neku dobru single player igru.
Iako sam dugo gamer oduvek sam govorio da je bilo koji multi-player ili to grindanje Najveće moguće gubljenje vremena u životu.
Pogledaću na YouTube DLC I verovatno sam završio sa Souls igrama, ionako nisam ništa njihovo prešao od Dark Souls 3 i Demon Souls remake koji je toliko lepo ispoliran da je ono milina igrati
Nisi zasao dovoljno duboko da vidis sta se sve krije u igri. Prvo imas slobodu da mozes u startu da se sa mountom provozas i probas da otvoris kompletnu mapu i onda da krenes po zonama za tvoj LVL. Igra je toliko velika da ces se usr...i dok je ne zavrsis i otkrijes vecinu stvari, Pored osnovne mape imas i podzemni deo mape da otkrijes, ali nije fora da ti spojlujemo ovde gde se i kako se ona otkriva.

Igrao sam 100h
Ubio sam onog fire giant, to je bukvalno pred kraj
Mnogo me nerviralo sto moram na netu da gledam neki guide gde dalje treba da idem.
Prica? Tebi treba da te igra drzi za ruku :ROFLMAO:
Kakav net, kakvo citanje, dizajn sveta je takav da ako je jedan region tezak, onda si prerano krenuo tamo.
Samo sto nema cutscene od 5 minuta sa bs i kliseima da nacrta igracu.
Ja sam nakon ER probao gow i ne mogu... ne mogu onog njegovog sinovca ocima da vidim, oni tutorijali ono davljenje, one mini igre dok se odvija animacija... igrica se igra bez tebe, lupaju se pola sata, prevrce se kamera...
A sve satro story und cinematic iskustvo xD
Gow se zavrsio sa prva tri dela.
Jeste mali je dno dna, uličar gaser.
Prvi deo je i ok, drugi jako loše sem boljeg gameplay.
GoW 3 je bio apsolutni vrhunac Sony posle toga su izbacili Last of Us 1 da valja sve ostalo su teletabis igre.

Hmm pa neee, od fire gianta tek krece igra. Nista ne treba po netu da gledas, samo istrazuj svet.
Mislim da si ti sebi zadao da moras nesto, i za koje vreme moras i tako se mozda i zavrse dark soulovi, ali se ER istrazuje.
E sad neke ljude mrzi, hteli bi igru da zavrse juce. Ja sam samo igrao i molio boga da nije kraj i da ima jos..

Kad pomislim da znam sve pojavi se St. Trina. :LOL:

Ko bi rekao da
moraš da umreš nekoliko puta da bi dobio na kraju nekakav talisman. Šest puta zapravo da bi čuo do kraja šta ima da ti kaže. 🤣 Nisam dobio drugi item, iscrpeo sam sve razgovore.

Врати се након Радана+Микеле

Jedino što može da priđe Eldenu su DS3 i Witcher 3.

Pričam o igrama generalno, ne samo o žanru.

Nazad
Vrh Dno