Šta je novo?

Ekvivalent Samsungu 173P

Cartman

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Koji je LG-ev, ili nekog drugog proizvodjaca (Acer-ov, Viewsonic-ov) ekvivalent Samsungu 173p ? (naravno ne po milisekundama ) :d

evivalenti su monitori sa VA panelom,neki ga zovu pva neki mva,koliko znam samsung 720T i 920T imaju taj panel(1000:1 , 25ms),lg nema monitor sa tim panelon(barem kod nas),dok kod viewsonica to bi trebao biti novi vp191(800:1,8ms!!!) - nemoj da zakljucis da vp171 takodje ima taj panel(jos uvek nema,do daljnjeg se pravi sa TN panelom),i takodje kod sony-ja HS95P(1000:1,12ms),znaci ili samsung ili 19" od drugog proizvodjaca
http://www.behardware.com/articles/572/page1.html evo jedan uporedni test 19"(vidim da te 17" zanimaju,preporucujem zbog informisanja i da znas sta da trazis)

Link je odlican.

Samsung vlada kod nas, steta sto ostali proizvodjaci nisu malo vise zastupljeni. Prakticno sve sem njega i Lg-a spada u egzotiku, pa se postavlja pitanje kako u tim, ostalim, slucajevima realizovati reklamaciju.
Ja sam na jednoj prezentaciji video neki Viewsonic, koji ima odlicnu sliku (iz svih uglova). Ako budem kupovao po principu "dok ne vidim, ne verujem" nista sem Samsunga mi ne preostaje.

Nazad
Vrh Dno