Šta je novo?

Eksterni HDD USB3

Wild Boy

Čuven
Učlanjen(a)
27.07.2005
Poena
680
2.5"
Za sada Gigatron, ali moram da zovem jos u ponedeljak da vidim da li je ostao neki komad. Kod ostalih ima samo u cenovnicima, dakle gde ima provereno?

Emmi House... imaju transcend 2.5 externi antishock i glossy.

Uzet je Transcend gumirani u Gigatronu, super spravica, veliki fajlovi idu oko 90 MB/s prosecno....

Poslednja izmena:
Koliko para? To je onaj sa zelenom straftom? Ja moram za koji dan da uzmem nesto, onaj verbatim 1TB mije mnogo interesantan..

500GB 5k 8MB USB3.0 - 8.759,00 din

Ja sam uzeo u Monitor-u Western Digital My Passport Essential 320Gb USB3.0 za 6300RSD. Jedino sto daju samo 2 godine garancije. Postoje modeli i od 500,640,750Gb i 1Tb, ali meni je i ovo dovoljno a nisam hteo da dajem vise para. Za sada super radi. Mnogo je brzi od Prestigio DataSafe II 250Gb USB2.0 (nemam USB3.0 na kompu tako da sam ih uporedjivao na 2.0). Velicina 11x8x1.5 cm. Dobijaju se neki programi za backup, lock i jos nesto medjutim ja sam to odmah formatirao. Mane su:
- ostaju tragovi od prstiju na njemu
- kabal, debeo i krut pa kad se ubaci onaj tanak dzek u hdd deluje kao da ce da ispadne
- ne dobija se nikakva futrola uz njega, pa koliko god delovao mali i prenosiv opet moram da nosim 2 stvari (kabal i hdd); mnogo mi se vise svidja Prestigio resenje (kabal i hdd u elegantnoj koznoj futroli, doduse taj hdd kad sam kupovao bio je 10k RSD)

Ako vam prenosivost i izgled nisu bitni preporucio bih vam WD My Book 3.0

Nazad
Vrh Dno