Jel unutra WD disk? Slabo ima informacija o tim Apacer diskovima, uglavnom na ruskim sajtovima se spominje.
Ulričejesi li se odlučio?
I ja tražim neki disk ali ove tvoje ću definitivno da zaobiđem. Loša iskustva sa Seagate diskovima imaju ljudi oko mene, česti su pa valjda zato takva crna statiistika po njih.
mali offtopic - BlackBlaze statistika kvarova diskova po porizvodjacima i modelima za 2020. godinu.
Ko će bolje nego klaud kompanija to da pokaže. U pitanju su isključivo HDD ,bez SSD statistike i sa velikim prostorom.
2020 Hard Drive Reliability Report by Make and Model
The AFR for 2020 dropped below 1% down to 0.93%. In 2019, it stood at 1.89%. That’s over a 50% drop year over year.www.backblaze.com
Невјероватно да је био само 9к дин, 4тб диск који притом кажете није лош?Akcija zavrsena, bio je 9000, vraceno na 17000.
Valjda sam pogodio temu gde mogu da pitam za pomoc i sta mi je ciniti. Kupio sam pre nesto manje od godinu dana Toshiba canvio basic eksterni disk i u zadnje vreme konstantno ispusta cudan zvuk na svakih tipa 20ak sek. U sentinelu i hd tune pro je sve okej, nigde nema gresaka i slicno a kako bih bolje docarao nisam nasao drugi nacin nego da postavim na yt pa sigurno je vecina strucnija i mozda moze da kaze sta se desava. (oko 5 sekunde se cuje i oko 19 sec.).
Hvala unapred
Valjda sam pogodio temu gde mogu da pitam za pomoc i sta mi je ciniti. Kupio sam pre nesto manje od godinu dana Toshiba canvio basic eksterni disk i u zadnje vreme konstantno ispusta cudan zvuk na svakih tipa 20ak sek. U sentinelu i hd tune pro je sve okej, nigde nema gresaka i slicno a kako bih bolje docarao nisam nasao drugi nacin nego da postavim na yt pa sigurno je vecina strucnija i mozda moze da kaze sta se desava. (oko 5 sekunde se cuje i oko 19 sec.).
To znaci da ime direktorijuma/foldera nije pravilno, dakle pravio si folder na uredjaju koji nije kompatibilan sa timSta raditi kad izbaci obavestenje "The directory name is invalid" kada se poveze eksterni? Trazi da se formatira. A kada se poveze na tv radi bez problema i sve prikazuje. Probao sam druga dva usb da povezem na pc i rade kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari