Šta je novo?

Ekskluzivno: Intel Sandy Bridge platforma

Ququ bas...4.84 ghz...jeste inzinjerski primerak, ali ici ce min na 4.5ghz....jel za 2500k najavljena cena 200e?

a jel se znaju cene okvirno. Hteo sam juce da narucim za 21300din 1090t, ali izgleda da to nije pametno....

i meni se cini da nije pametno. ne znam u cemu je fora sa amd-ovim (sumanuto visokim) cenama. uzeo sam x3 da mi drzi vodu dok se ne slegne situacija.

podseti me to na jednog baju kod mene u komsiluku, digao cene rostilja poprilicno sumanuto i odmah sam ga provalio da je to poslednji trzaj pred zatvaranje i zaista je zatvorio u kratkom roku ... sudeci po rostilju, ceka nas skok cena 1090t ... a onda katanac :d kasno buldozer na trziste stize a i kad stigne tesko ce da se nosi sa ovim CUDOM :(

Poslednja izmena:
Da poznajes trziste, znao bi da do 100e AMD ima daleko bolju ponudu

Elem, da se vratimo korisnoj diskusiji

stigli 2300, 2400, 2500, 2500k(i odmah nestao), 2600 u nase VP

Poslednja izmena:
verovatno tandrkavac, mala je to razlika od 500din da dobijes tower kuler :p

Negde sam pročitao da će uz SB procesore da dolaze tower kuleri, ali izgleda da nema ništa od toga. :D Čak su i na guru3d p67 review-u koristili taj tower kuler, a na nekim drugim forumima su se javljali ljudi kojima su stizali tandrkavci...

ma ja sam vec kupio kuler, ipak za 5Ghz treba malo bolje resenje

i, kad stize ovo kod nas?

Pa stiglo je, kazu sutra ce biti po prodavnicama :)

Negde sam pročitao da će uz SB procesore da dolaze tower kuleri, ali izgleda da nema ništa od toga. :D Čak su i na guru3d p67 review-u koristili taj tower kuler, a na nekim drugim forumima su se javljali ljudi kojima su stizali tandrkavci...

jasam video onaj kuler sa heat pipe-ovima ...... mada vrlo moguce da je rezervisan za 2600 i 2600k modele

Pa stiglo je, kazu sutra ce biti po prodavnicama :)

aha, pa super..jedva cekam vase testove, verujem da ce mnogi vec sutra uzeti komad..
a zna li neko, kolko je sb i3 biti brzi od ovih klasicnih ?

Izgleda da se radi o običnom box kuleru. :(

[YOUTUBE]zBQQtdE1_AU[/YOUTUBE]

Meni svejedno. Ja i onako jurim Megahalems, Rev.B. Još samo da proverim da li može na socket 1155.
Zna li neko možda da li pasuje. Na zvaničnom sajtu nema nikakvih informacija.

Poslednja izmena:
Koliko znam, kuleri sa 1156 bez problema pasuju 1155 socketu. Ja ću verovatno da uzmem TX3 ili 212+ jer u početku ne planiram neki ekstremni overclock. :)

Poslednja izmena:
pasuje mega nemas frke..
evo ja bas narucio danas komplet :banana:

Bitno je da su ostali od 2300-2600 po >10 cpu-a a 2500K je stiglo samo 10 komada i sada kombinujemo da upucamo nekoga i da otmemo jedan primerak :)

2500K je mama, jako mi se sviđa taj procesor
Sad gledam da uvalim ovu moju ploču i X3 nekome za neku solidnu lovu i da pazarim ovo. hebeno dobra stvar

Oko 22000. Ne ide preko.

Zanimljivo je da nema 2600K u ponudi :S: a 2500K ima :)

da, samo 2600 i to za tačno 100€ više. jel vredi tih 100€ što dobiješ 8 tredova umesto 4? ili se još nešto dobija sa i7?
ja lično mislim da je 2500k u odnosu na 1090t za istu lovu bolji izbor 1000 puta, a dosad sam uvek preferirao AMD zbog uloženo-dobijeno odnosa. Mada ne bi me iznenadio drastičan pad cena X6 modela za koju nedelju kod nas (ili za koji dan u normalnim zemljama :D)

Ja što sam čitao testova 2600k većina se slažu da je on the real deal. Medjutima za igrače ipak je 2500k "puna kapa". 2600k ne bi mogao pošteno da oznojiš sa bilo kojom današnjom igrom.

2600 ima i 2 mb kesa vise ..ne znam koliko sa tim dobija

..a sto se tice igara, one ne koriste ht, tako to sto dobija u igrama je zahvaljujuci 2mb kesa i malko vecim klokom

Poslednja izmena:
Eno pise da imaju Sandy CPU u firmu A***

Stanje je sledece: ima i5-2300,2400,2500 i i7-2600 znachi nijedan komad 2500K....odustanite na vreme...stiglo je samo 5 komada koji su prodati u sekundi!
U prevodu ostalo je brdo cpu-a koji ne trebaju nikome.

Izgleda da ce morati iz inostranstva da se narucuje.... ko je naumio ovde da kupi 2500k/2600k, taj ce se nacekati.

Mislim da u ovom slučaju nisu krivi samo naši distributeri već i sam Intel koji je podelio procesore. Da je razlika u ceni bar 2000 din. pa da se razmatra o kupovini ne-K modela. Ovako to je čista glupost.

Otprilike bash tako...a da Vam kazhem pravi razlog zbog chega je ovako omanulo sa nabavkom 2500K upucali biste se odmah!

Nazad
Vrh Dno