Šta je novo?

Ekran za s3.

BlackWizard

Poštovan
Učlanjen(a)
21.11.2014
Poena
51
Pozdrav forumasi, imao bih jedno pitanje.
Sinoc mi je drug slucajno iz ruke izbio telefon i pao je sa nekih metar, koji cm manje, na plocice. Kada sam ga otkljucao skontao sam da touch ne reaguje. Kada sam ga bolje pogledao provalio sam da se pola ekrana ne vidi, ono sto se vidi kao da pulsira, ekran menja boju u roze, etc...
Posto se ne razumem toliko u servisiranje i popravku telefona zamolio bih nekoga od vas da mi preporuci neki jeftin servis ili sta generalno da menjam.
Hvala na paznji.

Nažalost, servis ti se nikako neće isplatiti, jer se u tom slučaju menja kompletan prednji deo telefona i izuzetno je skup. Popravka će te koštati skoro kao polovan S3.

Ako je pod garancijom i ne vide se fizicki tragovi ostecenja odnesi ga u servis pod izgovorom "sam prestao da radi". ;) Svaka ostala popravka je neisplativa.

Nazalost nije pod garancijom, dobio sam ga odavno a koristim ga cisto dok ne uzmem nesto jace jer sam prethodni fon ispustio i razbio mu ekran.
Na ekranu imaju 2 linije koje se i ne vide bas golim okom pri normalnom radu ali se pod odgovarajucim uglom vide...
Gledao sam malopre na kupujemprodajem jedan lik popravlja za 40e, poslao sam mu poruku.

U pravom servisu popravka jeste skuplja od polovnog S3 :)

Probaj da zovnes Unix Tim, meni su menjali ekran za 60-70e, kako kada. (kazem "probaj", jer vec neko vreme se niko ne javlja)
Inace, koliko sam primetio, nasi primerci se lome mnogo lakse nego strani :(

ja primećujem da se tvoji primerci lome mnogo lakše nego bilo čiji :D

ArcS i P780 (bivsi :D) su izdrzali 10x gore :) ArcS je padao na led, siljke, sljunak sa 1.6m visine, svaki put se rasparcavao na 3 dela, bez izuzetka... ali i dan danas radi bez servisa ekrana :)
Ovi novi s3-ke su padali dosta manje (kuc-kuc@wood..), ali opet jesu padali ovih 6-7 meseci. Za sada nix.

Auah...

verovatno treba da se promeni ceo ekran, toucher.. na kp, se ekrani krecu oko 120-150e.. komplet sa staklom.. A zamena je laka..
Ja sam moj razbio i bas sam ga sam skinuo gledajuci klipove sa jutuba. Nista strasno. Pogotovo ako je polomnjen mozes opustenije da skidas sve.

Pa ceo telefon košta 150€ :)

Nasao sam na KP za 70e, lik prodaje ceo telefon ali se gubi mreza ponekad, ima slabu bateriju itd... Tako da cu uzeti display sa tog fona i prebaciti na moj. Hvala na brzim odgovorima :)

Čini mi se da ovde na oglasima imaš oglas za neispravan s3 sa ispravnim displejom

Prodat je taj :)

Nazad
Vrh Dno