Šta je novo?

ej neobee-ovci...

Mali HoBiT

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2002
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 14700kf P6.0/E4.6GHz Heatkiller IV waterblock
Matična ploča
Asus Z790 itx
RAM
G.Skill 2x24GB Patriot 8000MHz
GPU
Sapphire 6800XT EK waterblock
Storage
WD Black 850 1TB & Samsung 980Pro 2TB
PSU
Phanteks Revolt SFX 850w Platinum
Kućište
SSUPD Meshlicious, custom loop
Monitor
LG 38WN95C-W
Miš & tastatura
Keychron K7 max & Keychron m3 Metal
Ostale periferije
CP1500EPFCLCD
... kako ste ? :)

kako vam ovih dana sljaka net? protok, dl....

meni vec 5-6 dana radi na 20% brzine od 512k, znaci full dl brzina ~15kb/s :d

komentar tehnicke podrske je:"zaista cudno, raspitacemo se" :d :D

ajd javljajte..

:wave:

jel neobee vezuje korisnike nekim ugovorom, i slicno? posto evo par tema sa identicnim problemima, a niko ne menja provajdera?

Cudo da ti i toliko radi jer koliko cujem oni imaju veoma lepo razradjeno filtriranje saobracaja...

posle malo napushavanja tehnicke preko telefona problem je nestao :)

ristekpa :d

Od jutros ponovo radi odlicno ali ono sto je zanimljivo prethodnih dana dok mi je http radio jako lose torrent-i su radili standardno dobro ???

Potvrđujem da je problem postojao. Sada je sve ok. Mora malo da im se stane na kičmu da bi nešto čačnuli.

I meni radi danas dobro, ali ne moze da prodje jedan ceo mesec da nesto ne radi...

Meni radi katastrofalno, nisam koristio ADSL jedno 10 dana i sada probam i radi kao dial-up, mozda i gore od toga. A i pre toga, svi vidovi P2P-ja su bili manje ili vise blokirani, Skype je bilo nemoguce koristiti.
Izgleda je sutra na mene red da napusavam tehnicku podrsku. :) Mada je izgleda bolje po moje zivce da jednostavno promenim provajdera. Dugo sam to odlagao, ali izgleda cu stvarno morati to da uradim...

http radi ocajno iz windowsa , bolje iz linuxa ali to nije to
ping je katastrofa ... problemi sa njima non stop

Poslednja izmena:
sad sam i zvao podrsku i na pitanje sta se desava sa adsl-om bio je MUTE...tisina
izgleda da su dobili pozive u napusavanja samo tako

Danas sam ih i ja zvao, prepirao se i naslusao se smesnih izgovora (rapidshare server je preopterecen i ne moze brzi download od 15 KB/s sa 512kbps konekcijom !!! ).
Ukoliko se sve ne normalizuje dok mi ne istekne pretplata, vracam im modem i zavrsavam sa njima, pa makar i ostao bez porta na centrali.
Realno, ovakav raspad je morao pre ili kasnije da im se dogodi, previse su prodali svoj mali zakupljeni link, a jos su postavili nizu cenu za 512kbps. Hteli su bez zakupljivanja veceg linka da uzmu vise para, ali to ce im se izgleda obiti o glavu...

meni danas ocajno radi, jedva 4kb :D
al mi je zapalo filtriranje ovih dana, valjda ce skoro preci na druge...

Froka LOL ....pa oni misle da smo mi budale !!!

Danas rade uzasno!
Rezultat koji sam dobio na speedtest za paket 256/64 je 96/48! :S

Poslednja izmena:
Slicna stvar se desava i sa Dail-up-om, naime kada probate da se nakacite na Neobee, preko SMIN broja 042110042, to je moguce jednom od 15tak puta, ALI ako probate da se nakacite preko 042210042, broj koji se naplacuje preko telefonskog racuna, gle cuda, iz cuga se nakaci. Iz sve ove price, mozemo zakljuciti da Neobee je krajnje bezobrazan prema svojim kupcima, tj. nije zakupio link dovoljnog protoka kao i dovoljan broj linija za Dail-up korisnike. Kada zovnes tehnicku podrsku uvek dobijes odgovor da je kod njih sve u redu ili neki glupi bla bla razlog, AKO ih dobijes, jer obicno kada stane internet, tehnicka podrska neobee-ja je zauzeta. Da li namerno dignu slusalicu ili sta????

Drug je uzeo adsl kod njih.
Kad god sam otisao kod njega ocajno je radio
Na 256kb/s skidao je 13-14 kb/s max

Izdrzacu do isteka meseca,a onda se vracam mom "voljenom" wireless-u. :S:

NEOBEE GO TO HELL!!! :smash:

Velika agregacija, to je problem. U firmi ADSL (512) uzet za probu, do sada smo radili sa wireless-om, strasno koliko je promenljiv, tj. uzeli kao da ga testiramo, naravno dl non stop. Cas 13~17kb cas 20, cas 30, pa zakuje pa opet.... Mislim da bi pomenuti Neobee trebalo stvarno da se pozabavi ovim (ozbiljnim) problemom.

ja sutra idem da raskinem ugovor pa makar ostao bez porta :S: pun ih mi j xxxxxxxx ,)

Svaki provajder radi nesto sto se zove overselling samo sto se Neobee malo zeznuo u proracunu. SBB je sredio taj problem tako sto je ljudima omogucio HUB u lokalu :) sa kojeg svi vuku a slobodan link koji su vec "prodali" je preprodat novim korisnicima :) Nista novo.

Poslednja izmena:
Vrh Dno