Šta je novo?

eFootball 2023

Ima ova nagrada u vidu Stevan Gerard-a ako se odigra par partija, da li je neko zainteresovan?

Koje tastere držati u odbrani od napadač ide ka golu? Svaki put prođe i otrese me 😀

Kad držim X samo prođe kao da me nema 😀

Па мораш да осетиш тренутак кад му се приближиш да пустиш Х па опет да притиснеш.
Ако стално држиш правиће ти круг око играча...
Вежбај то. Мислим да има тренинг...

Ne pomaže tu X
Jer ne mogu da mu priđem

Obrisah ovo. Stalno sam između druge i treće divizije, padnem u četvrtu doduše kad se desi nešto u igri (nemam pojma šta). Svi imaju iste igrače, svi siluju onaj curled shot do besvesti i sve u paketu ozbiljno smara. Još mi juče neki lik da gol i aktivira proslavu, kad ono pored Marsela padne nekakav crtani lik iz japanskih ******, baci mu fist bump, onda se odjednom pretvori u nekog džina i opet mu baci fist bump??? Wtf??? Jebeni Konami.

Nepotrebno nabijanje tenzije taj efootball

2021 sam pikao svetsko sa svim repkama i to je to od mene tamo do februara/marta

Ја покушао мало опет Пес21 али нешто неће.
Графика је неупоредиво боља на Е,ја га се још држим...

Može 2021 da se nasvira da izgleda brutalno. Najbitnija je trava ona daje 80% dojma o kvalitetu. Mogu ti kada budem u BG napisati šta od modova i koja kamera pa probaš. Naravno uz reshade. Ja tih nekoliko modova koristim godinama na povrh ostalog a tiče se grafike.

Ah da onda je 2021 tuga

P.S. komp na kome ja igram 2021 je iz 2013 služi za pes, sever, photoshop i ostale gluposti. Nije za gaming ali gura matori sve u 16. Tako da ako imaš neku stariju mašinu možeš da probaš...

Nazad
Vrh Dno