Šta je novo?

eFootball 2023

Докле си дошао у лиги?
За сам 4 пута у 2 улазио,до прве нисам стигао

Isto najdalje što sam stigao 2 divizija i to sa normalnim timom bez nekih budzevina. Posle nakdalje 3-4 ali baš odavno ne igram.

Pitam da li misli na ligu ili diviziju pošto ako se ne varam postoji i liga.

Divizija, ne znam ni sta je 1. liga? 😀
Ja imam bas nabudzen tim, svi preko 100 imaju ocene 😀

Počeo sam da igram sa malo više razgledanja opcija i čitanja onoga što piše u igri, pa sam trenutno u divizijama sa solidnim timom. Nije loš fudbal, slabiji je od PES 20/2021 Season Update, ali je i dalje svetlosnim godinama daleko od glupe Fife po gejmpleju. Konačno se kroz menije i cut scenes ide brzo, ranije je to baš smaralo.

Igraće se ovo, pa ako cepate onlajn, ubacite me u neke grupe i dogovore. 😀

Покушао сам да направим 20.играча само из Бразилске лиге. Али само кад дају оне јаче од по 100 али безуспешно...
Имам их доста али сам далеко од циља.

****** je to što više nema normalnog igranja preko neta, nego evo igram protiv lika koji ima Pelea, Mesija, Marselinja, Gulita, Suareza... To je besmisleno, nema pogrešnog pasa i lošeg šuta, sve ko fliper.

Може да се игра против таквих тимова.
Доста тих пренабиџених тимова су клинци који су пукли паре и паре.
Најтежи противници су ми ови што играју ПОСЕД ЛОПТЕ и који су докторирали грађење са играчем,њима ништа не могу. У другој дивизији сам играо са ликовима који имају посед 80%. Не можеш им ништа,а тим у рангу мог....

Moze gradjenje lopte da se navezba okretanje ledja i konttola lopte dal sa R1 iki L1 nisam PES upalio ima pola godine. Igrao sam sa neki azojatom i pitao ga baš kako ne mogu loptu da mu uzmem pa mi reče samo praksa gradjenja lopte. Noje me dobio jer sam tada igrao ala Murinjo bus ispred gola duga lopta na Kolera ili Skamaku kontra i gol. Došao sa takvim timom do 2 a posle sa budzevinama nisam mogao dalje.

Мислим да се на Л2 бради,али поента је да има људи који су то довели на савршенство.
Ја се.дан данас трудим да одиграм 1 до 3 утакмице скоро сваки дан.
Али дивизија је дефинитивно најбоља за играње.
И ако си упоран,добијеш и неког крштеног играча са времена на време.

Мислим да се на Л2 бради,али поента је да има људи који су то довели на савршенство.
Ја се.дан данас трудим да одиграм 1 до 3 утакмице скоро сваки дан.
Али дивизија је дефинитивно најбоља за играње.
И ако си упоран,добијеш и неког крштеног играча са времена на време.
Ne to sa L2 na efootballu nego sitan dribling. Ima 3 brzine driblinga, regularno kada samo guras palicu onda trcanje i ta najsporoja brzina sa L1 ili R1. Mnogi kažu da je placebo ali nije vidi se sitniji for daje igrac. Naravno igraci sa jakom dribling ocenom. Prpbaj na treningu. Doduše ja zadnje 2ipo gpdone igram 2021 ali na efootballu to plus pravovremeno gradjenje sa L2 je ono na šta nailaziš sa uigranim igračima.

Evo ga to o čemu pričam.

Prilozi

• Screenshot_20260421_230301_Firefox.jpg
    Screenshot_20260421_230301_Firefox.jpg
    100 KB · Pregleda: 8
Nazad
Vrh Dno