MegaSkot
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,125
ok, da znam da ne cekam vec da narucujem EFiX...
Jedino s ebay-a, za sada.
ok, da znam da ne cekam vec da narucujem EFiX...
Jedino s ebay-a, za sada.
A ti onda sa ostalima sa foruma koji dele tvoje mišljenje sedi i napiši jedan OS od nule.
Pri pisanju vas molim da pazite da vam OS bude kompatibilan sa svim hardverom izašlim od 2000-te naovamo i da sav softver koji je pisan do izlaska vašeg OS-a može da radi bez ikakvih problema na njemu.
Kada to postignete, javite se da slavimo zajedno sa vama.
Evo koga interesuje kako se instalira OS X retail dvd softverski http://www.ihackintosh.com/2009/01/...tail-dvd-on-a-ordinary-pc-with-boot-132-hack/ . Valjda netje da mi brisu link![]()
Koristis software koji nije updejtovan od 2000? ... hm...
Jedna od bitnih debilnosti koje win sotware vezuju za win je debilni registry. Kad se to ubaguje, a ubaguje se samo tako ... cao!
Doduse, probao sam win7 sad mi je instaliran na desktop masini i radi poprilicno brze i zivahnije od viste (ista HW konfiguracija, 64bit verzije). Doduse moj win setup i moj OSX setup je drugaciji. Na win-u drzim 2 igre, 3ds max i antivirus/firewall. Plus sam morao da gasim servise, da ga "optimizujem" itd.
OSX - ...uh, Logic9, iLife paket ceo, PS, Finale, guitar pro, 7 igara, prenatrpan disk muzikom, semplovima,... Kako radi? Isto kao i kad sam prvi put upalio mac-a (radio sam upgrade OS-a). Tako da, sve se moze.
Hehehe, taj Win registry je najveci promasaj u istoriji. Kao da hodas na staklenim nogama. A add remove hehehhe da se covek upisa i posle nje pogledas gomilu repova u registry. Eto to je taj Win.
Tacno tako !@kovacm
To je cista konfiguracija bez EFiX. Samo htedoh da napomenem da taj uredjaj nije neophodan, ako se komponente dobro odaberu retail se instalira i radi bez problema.
Meni se sve cini da je taj EFiX ustvari obican flash ili mozda neki eprom koji ustvari samo sadrzi software koji povazuje PC komponente i OS X. cisto sumljam da se tu nalazi bogzna kakvah narocit hardware, a posebno ono sto oni kazu (procesor, nekoliko!!? gigabajta memorije)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari