Šta je novo?

Edge of Twilight (Xbox360)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Avanturica. Za sada se malo zna, ali izlazak nije tako daleko... Već za božićne praznike.

edge01.jpg

edge03.jpg

edge02.jpg

edge05.jpg

edge04.jpg

edge06.jpg

p.s. meni bas i ne izgleda kao avantura, već više kao hack and slash prince of persia bullshit, ali ajde, možda iznenadi...

Poslednja izmena:
Hahha, pogledaj filmić. Ovi shotovi su od pre dve godine, pogledaj kad sam napravio ovaj topic...

Hm...na sajtu pise da "izlazi" i na PS3!

Pola onih sajtova je under construction, kada kliknem na trejler...comin soon...

Cisto sumnjam da ce biti ista od ovoga!
Steta, oni artwork-ovi fino izgledaju...

ma ne pričaj kad nisi informisan... imaš jako dugačak trejler na gametrailersu!

ma ne govorim o PS3 -nePS3, nego o tome što si rekao da nema trejlera, a ima ih prilično :)

@byMaX nisi ga razumeo on je otisao na sajt sa linka odgore i nije nasao nista, ali nije trazio nigde dalje dok na mnogim drugim sajtevima ima mnogo lepih filmica o samoj igri i kako ce izgledati!

znaci igrica me je lepo zainteresovala e sada samo ostaje da vidimo kada ce izaci?

@byMaX nisi ga razumeo on je otisao na sajt sa linka odgore i nije nasao nista, ali nije trazio nigde dalje dok na mnogim drugim sajtevima ima mnogo lepih filmica o samoj igri i kako ce izgledati!

znaci igrica me je lepo zainteresovala e sada samo ostaje da vidimo kada ce izaci?

Tako je, ipak ocekujem da na sajtu ima par po neki trejler...ali nema!:d

zvanični sajt nije apdejtovan ko zna od kad :)

Vrh Dno