Šta je novo?

EDGE 70 da li ima neko?

Mitronijee

Čuven
Učlanjen(a)
25.10.2004
Poena
610
Kako mi je telefon umro EDGE 40.

DA li neko ima i koristi 70 ili 70 fusion ? kakva su iskustva ?

Da li vredi kupiti ili ići na nešto drugo, a da nije HONOR ili sl.

Predhodna motorola mrtva posle samo 3 godine i opet bi ostao na njoj?

A nije da nije bilo pokojnika i kod ostalih brendova?

Не фали му ништа. Само неки волимо чист Андроид.

Predhodna motorola mrtva posle samo 3 godine i opet bi ostao na njoj?
Pa kada tako postaviš stvari i ima smisla.

HONOR posle onog sa androidom i svoje prodavnice ne hvala. Mislim sve je 90 % kinesko i ako se urote sa USA oept je to sve sr. ali ajd sada da ne širimo . Ne sviđa mi se HONOR i taj eko sistem. Imao i nje to za mene.

ja sam zamenio motorola edge 40 neo posle 2 godine sa motorola edge 70 pre 2 meseca, zadovoljan sam, radi super, baterija drži po 2 dana minimum (ne igram igre na mobilnom, koristim youtube na dnevnoj bazi, slušam muziku).

Imam Samsung A55 i kupio sam pre 5 dana i ovu Motorolu edge 70...za sada mi se čini da je telefon mnogo bolji, brže radi, zgodniji za nošenje...

Poručio pre neki dan i čekam da stigne u prodavnicu pa da preuzmem, što će biti tek sledeće nedelje jer sam poručio i dva punjača (originalni i bežični Canyon) plus je tu i neki Motorola bluetooth zvučnik kao poklon (za dinar) pa dok se sve to prikupi na jedno mesto...
Iskreno jedva čekam, merkam ga mesecima, odgledao sam sve moguće recenzije (Peca me je naravno prvi kupio) i rekao bih da sam svestan svih prednosti i mana.
Edge 60 Pro je na papiru bolji, a pritom i jeftiniji 20 hiljada... Ali ne mogu nikako zakrivljen ekran.
Posle nekog vremena javljam utiske.
Sportski pozdrav!

Nazad
Vrh Dno