Šta je novo?

EDGE 40

Pitanje je koliko su precizni procenti i sta se desavalo u tih 20 min. Gledaj od pune do prazne koliko traje i onda poredi sa drugim.

Pitanje je koliko su precizni procenti i sta se desavalo u tih 20 min. Gledaj od pune do prazne koliko traje i onda poredi sa drugim.
I to što kažeš ima smisla, jer generalno gledano procenti jako brzo opadaju ali trajanje baterije od recimo 85% do 20% odaje bolji utisak, vremenski može da izgura dan, dan i po. Brzina punjenja je još jedno prijatno iznenađenje zaista jako brzo puni, do sada nisam imao ovako brz punjač. Što se e-sima tiče, nikada nisam imao ovako nešto u telefonu. Da li je pouzdaniji od obične sim kartice kao što reklamiraju neki operateri i da li mogu da počnem da ga koristim bez bojazni da recimo neću imati domet sa e-simom?

Treba malo vremena da sistem nauči tvoje navike. Posle 7 dana će sve da legne kako treba, pa ćeš videti na čemu si.

Evo ja napunio telefon jutros u 9h i do sada skinuo mi preko 70%. Trenutno imam 28% a sot mi 3h i 30min.

Zavisi sta je u tom SOT-u.
Ja bez dana ipo nisam, meni baterija drzi bas dobro

Koristim Edge 40 oko nedelju dana i nakon starog Honor 9x ovo je pravi upgrade. Baterija drži veoma dobro (ne silujem tel po ceo dan), a puni se prebrzo. Glavna kamera je sasvim ok, displej fantastičan. Brzina procesora u saradnji sa dosta memorije je odlična, u svim app vidim razliku u odnosu na stari tel. Stavio sam odmah A1 e-sim, radi odlično zajedno sa klasičnom sim poslovnog broja. Sitne mane su: malo sporiji odziv otiska prsta, fabrička futrola ima lufta na sredini pa se dešava kad kuckam kao da hoće da me ujede 😄 i moraću da stavim foliju svakako...

Jel ima neko problem sa Viberom koji sam spominjao (sporo se učitava)?

Nema problema, Viber se normalno učitava.
Meni se ponekad učitava po 5 sekundi, tj učita se viber al chat čekam po 5 sekundi, i sad ako ja za to vreme počnem nešto da kucam, kad se učita chat ovo se obriše što sam kucao. Inače instalacija viber-a mi je preneta sa starog telefona

Meni se ponekad učitava po 5 sekundi, tj učita se viber al chat čekam po 5 sekundi, i sad ako ja za to vreme počnem nešto da kucam, kad se učita chat ovo se obriše što sam kucao. Inače instalacija viber-a mi je preneta sa starog telefona
Takođe sam odradio prenošenje instalacije sa starog telefona. Meni je generalan utisak za ovih 10 dana korišćenja da mi je telefon u svemu bolji od prethodnika- redmi note 10 pro, osim u trajanju baterije. Tu redmi note 10 pro šiša motorolu i posle pune dve godine korišćena.

Takođe sam odradio prenošenje instalacije sa starog telefona. Meni je generalan utisak za ovih 10 dana korišćenja da mi je telefon u svemu bolji od prethodnika- redmi note 10 pro, osim u trajanju baterije. Tu redmi note 10 pro šiša motorolu i posle pune dve godine korišćena.
Pazi, osim viber, sve radi bolje u odnosu na mi 11lite 5g

Mi Lite 5g je telefon star 5 godina sa Mid range procesorom. Lose bi bilo da ne radi. :)

Ne samo to, nego Mi 11 lite 5g ima sd 780g soc, koji koristi ista 4 A78 i 4 A55 jezgra na slicnoj frekvenciji. Maltene identican procesor.

što je najsmešnij, otvori se tastatura, al kasni content, a kad se content učita, refreshuje mi tastaturu, tj obriše ako sam nešto kucao

Jel' moze da se bane u Yettel ili A1 i kupi telefon za kesh bez bilo kakve ugovorne obaveze i uzimanja paketa?

Mislim da ne može , Al moze u Gigatron u I Tehnomediji
Hteo sam njih da izbegnem. Ako bih birao, onda Gigatron, ali 'nevolja' je sto kada izaberem da vidim prodavnice gde ga mogu kupiti, nudi samo Zajecar. Verovatno jer je tamo (valjda) sediste Tehnomedije. Ja bih radije da dodjem, pogledam telefon, i onda prelomim. Jer, recenzije su jedno, a licni osecaj sasvim drugo.

Ima li ga bar izlozenog u A1 ili Yettel-u?

Nije bila akcijay cena telefona je u tom trenutku iznosila 49000

- reciikaža - optički paket..
Slažem se.
Nije akcija nego 'polu-akcija'..
Bah, to verovatno može i sada ali... mora paket+optički net..
Tačno , povezivanje različitih usluga , paketa itd. To nije realna cena . Motorole su bila na super akcijama pred početak školske godine. Doduše 30 serija. Naprimer 30 ultra bila 74.000 , ja sam kupio 30 fusion sa moto buds za 43.000 . Racunam serija 40 sledeći septembar pred školsku godinu će biti džabe cena. Pre nego što izbace 50. Do tad bi trebala da izadje i 40 ultra pa da vidimo dali će rešiti ovo gašenje koje se pojavljuje na 40 pro , ***. To im nikako nije trebalo , ne razumem kako ne mogu da reše to ako je software. Mada može da se desi da je imao hardware, u tom slučaju su trebali da recall sve te bagovite telefone , šteti brendu mnooogo.

Јел пробао неко гугл камеру? Ја сам неке верзије, али нису баш стабилне...

Hteo sam njih da izbegnem. Ako bih birao, onda Gigatron, ali 'nevolja' je sto kada izaberem da vidim prodavnice gde ga mogu kupiti, nudi samo Zajecar. Verovatno jer je tamo (valjda) sediste Tehnomedije. Ja bih radije da dodjem, pogledam telefon, i onda prelomim. Jer, recenzije su jedno, a licni osecaj sasvim drugo.

Ima li ga bar izlozenog u A1 ili Yettel-u?
Ja sam ga viđao u A1 mislim novi Merkator i da je neko pisao u TC Stadion

Najveći minus ovog telefona je baterija. Očajna je, katastrofalna, baš sam razočaran. Jutros mi se desilo da nisam imao struje od 9 do 1 a telefon na 20%. Korišćen samo za pozive i za poruke. Ispraznio se u 12...

Nazad
Vrh Dno