Šta je novo?

Edge 30 Fusion 8gb ili čekati 12gb

Ne znam brate, meni normalno drzi. Sa 80 do 20%... Nepunih 7h sot
Ali si ga dopunjavao? Meni je screen time ok kada odjednom koristim u cugu fon 5h npr, ali kada treba da izdrži dan sa minimalnim korišćenjem? Nemoguća misija.

Ali si ga dopunjavao? Meni je screen time ok kada odjednom koristim u cugu fon 5h npr, ali kada treba da izdrži dan sa minimalnim korišćenjem? Nemoguća misija.
Ne, pogledaj bolje slike, bas zato sam ti obe stavio. Od ponedeljka, negde oko 22h napunio, odgledao film i utakmicu, pa onda ujutru nastavio da koristim normalno, bez dopune.

Ne, pogledaj bolje slike, bas zato sam ti obe stavio. Od ponedeljka, negde oko 22h napunio, odgledao film i utakmicu, pa onda ujutru nastavio da koristim normalno, bez dopune.
Blago tebi, meni 12h ne izgura sa max 2h screen time. A mislim i da nije do baterije već da je softverski problem. Drugar ima Edge 20 Ultra i imao je iste probleme, i onda je uradio neki update preko onog Motorola Assist programa i kaže da je neuporedivo bolje, ali da bi to uradio automatski ti odradi i master reset što ja ne želim da radim.

Tvoj drugar ima fon koji niko nema :D

Potreban mi je neki polovni telefon i bas sam razmisljao o 30 fusion, ima ih polovnih po jako dobroj ceni na kp. Da li su bagovi ispeglani ili je sve i dalje isto?

Koristim ga kao sekundarni, uz magic 5 pro, radi sve kao i prvog dana. Bez greske, prezadovoljan.

Potreban mi je neki polovni telefon i bas sam razmisljao o 30 fusion, ima ih polovnih po jako dobroj ceni na kp. Da li su bagovi ispeglani ili je sve i dalje isto?
Moj od prvog dana ne radi kako treba, baterija užas.
Šta misliš što su tako jeftini?

Ja sad razmišljam da li da ga stopiram , jer nemam nikakvih problema ,a mislim da će sad polako sa ažuriranjem početi da usporavaju tel??? Bar sam imao takvo iskustvo sa zadnjim telefonom.🤔

Motorolu mrzi da pravi i redovan apdejt, a da ne govorimo još o tome da moraju da sednu i napišu neki kod da bi usporili telefon :)

na edge 20 pro to nisu uradili, pa tako telefon i danas radi odlično

Paaaaa,s obzirom da ih stvarno mrzi,a to se da primetiti,onda ima šanse da ne zeznu nešto,a to je dobar znak.😎

Evo,stigao sam kući i sad,da li da pustim da se ažurira??? Biti ili ne biti,pitanje je sad??? Dal je sneg il su labudovi ??? 🤔🤔🤔

Azuriraj i dodZi u klub u najboljem mobilnom telefonu i nakon vise od 2g u toj klasi.

Uf,uobraziću se.😎😎😎
Ažurirano. Kakve su ovo zezancije sa novim aplikacijama što mi je iskočilo???

Poslednja izmena:
Ne prihvataj nikakve nove aplikacije.
Počela izgleda i Motorola po malo ali stidljivo da plasira đubre

Meni ne stuca video snimak. Kako si resio problem sa baterijom? Jel sredjeno posto je u garanciji?
Nisam brate nikako jer će mi samo vrate nazad telefon jer imam wear-and-tear iliti "oštećenja" od korišćenja telefona, sitne ogrebotinice regularne, na šta oni mogu da kažu da odbijaju reklamaciju zbog toga, "ispao ti fon zato baterija smeće" itd, ili da koriste već utvrdjen šablon da odu na system battery health gde piše "Good" i kažu da nisu utvrdili problem i vrate mi isti krš samo posle mesec dana čekićanja i sa gratis master resetom - pitao sam servisera; a to što mi baterija ne drži ni 12h COMBINED USE, iliti 10 sati sleep i 2h screen on time = ma nema veze. Motorola kanta mrtva.

2 dana baterija, skoro 7h sot. Toliko o tome kakav je krs baterija.

Prilozi

• Screenshot_20250101-220740.png
    Screenshot_20250101-220740.png
    86.5 KB · Pregleda: 12
@dzonizju Mislim da probas sa samim master restartom ako nisi vec probao ali svakako mislim da imas osnova da trazis popravku ako je u garanciji. Mene evo vise od 27 meseci telefon sluzi odlicno o ne vidim potrebu da ga menjam narednih par meseci, jer ne vidim ko ga moze naslediti po kavlitetu i ceni.

Stičem utisak da ne želi ni factory reset ni servis, već da se problem sam od sebe reši.

S
Stičem utisak da ne želi ni factory reset ni servis, već da se problem sam od sebe reši.
Sam od sebe neće sigurno, to je na strani Motorole, ili nekog maga sa interneta koji je otkrio kako da se spreči drain.

Bez totalnog reseta nećeš ništa uraditi jer ni sam ne znaš šta toliko troši bateriju. Možda u pozadini rudariš kriptovalute za nekoga :)

@maxy
Kojim app je najbolje da se to proveri ?

Nazad
Vrh Dno