Šta je novo?

Ecs 965 Modovan Bios

miligor

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
620
Gde bih mogao da nadjem modovan bios za maticnu? Imam ECS P965T-A v1.0B koja nema mogucnost podizanja FSB-a po 1MHz, nego samo u nekoliko koraka (100, 133, 166, 200 i 266). Kad bi se nasao bios koji ovo omogucuje, resio bi se glavni problem ove ploce. Ili mozda da pokusam sa biosom od sledece jace ploce sa istim chipsetom ECS PX-1?

Ajde ljudi, pa nemamo svi Strikere i Commandose i BadAxe-e. Pa zar nije veca fora napraviti nesto od ovakvog osnovnog modela. Najlakse je tresnuti lovu (ko ima, naravno) i uzeti plocu od 200-300e i cepati skorove u markovima... Pa ja izvukoh skoro 24000 u 3dm2001 sa ovom plocom, sto znaci da ima potencijala...

tesko da je iko uzeo tu plocu i da gleda "radionicu" 😉

kad se pojavila,gledao sam par review-a i nije mogla da o/c....za rad na difolt setovanju,ako ti ne treba neka kozmetika je ok,a i bila je tada najjeftina p965 ploca...sada ne znam
malo je ljudi ima uopste,nije bas nesto interesantna,tako da su sanse za modovanje male,a da ne spminjem tek modovane biose i sl

:wave:

Nema nista od oc na toj ploci, a koliko vidim, ti imas Pentium D 945 koji vec radi na 3.4Ghz, tako da nema smisla da ga silujes vise (cak i kad bi ploca mogla da se oc).

Ima, Ima

Ipak, ima nesto od overklokovanja ECS-a 965, jerbo postoji ClockGen koji podrzava clock generator IC koji je na ovoj ploci (ICS 9LPRS905 - isti je i na DFI 975X Infinity), te sam ja juce u prvom pokusaju dobio 3,75GHz... E, sad napone (cpu i mem) jos nisam dirao, pa videcemo

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno