Šta je novo?

EchoLife HG520s Problem

jon_doe

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poena
169
Ovako imam veliki problem sa ovim ruterom....
Tacnije problem je kod devojke u kuci ima ovaj ruter i kad ga je dobila ja sam sve lepo namesto 2PC-a na Bezicno i jedan zicno + komsinica preko puta 7-9m vazdusne linije i isto koristila net ! Znaci sve radilo prefektno... Dok njen mladji brat nije dobio od telekoma (kao i svi ) onaj papir da update frimware..... Posle toga net ima jedva u kuci cak na donjem spratu ga nema! ! ! O komsinici da ne razmisaljem ! Znaci Imam problem sa signalom WIFI-a ! on je jednostavno 90% slabiji. Isao je Ruter i jedan komp WIFI na istom spratu udajenost 5m 1zid drugi komp udaljenost 4m isto jedan zid... Oba su imala pun signal do kraja sad imaju 20% jedva cak i puca veza... A kad donesem laptop na donjem spratu nema u opste neta ! A sve radilo super !

Kako da vratom stari frimware koji je odlcino radio !
Ovaj trazim

V100R001B026 SerbA
Firmware Release 3.7.9.98-1.0.7.0
Release Date 2008/04/01

da li neko ima doticni frimware da mi posalje na mail?! Bio bih mu neverovatno zahvalan :D

Koliko sam cuo, taj novi frimware izmedju ostalog ISKLJUCI wi-fi na ruteru, pa ako zelis da ga koristis moras da se ulogujes na ruter i ponovo ukljucis ( enable ) Wi-fi na ruteru. Znaci proveri podesavanja ponovo za mrezu, SSID ( ime mreze ) ...

Prilozi

• Wi fi.jpg
    Wi fi.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
....

:D :D :D
pa nisam ovcica :D xexe
znam da iskljuci ali kad se ukljuci signal je 90% slabiji (subjektivno)

Ovako imam veliki problem sa ovim ruterom....
Tacnije problem je kod devojke u kuci ima ovaj ruter i kad ga je dobila ja sam sve lepo namesto 2PC-a na Bezicno i jedan zicno + komsinica preko puta 7-9m vazdusne linije i isto koristila net ! Znaci sve radilo prefektno... Dok njen mladji brat nije dobio od telekoma (kao i svi ) onaj papir da update frimware..... Posle toga net ima jedva u kuci cak na donjem spratu ga nema! ! ! O komsinici da ne razmisaljem ! Znaci Imam problem sa signalom WIFI-a ! on je jednostavno 90% slabiji. Isao je Ruter i jedan komp WIFI na istom spratu udajenost 5m 1zid drugi komp udaljenost 4m isto jedan zid... Oba su imala pun signal do kraja sad imaju 20% jedva cak i puca veza... A kad donesem laptop na donjem spratu nema u opste neta ! A sve radilo super !

Kako da vratom stari frimware koji je odlcino radio !
Ovaj trazim

V100R001B026 SerbA
Firmware Release 3.7.9.98-1.0.7.0
Release Date 2008/04/01

da li neko ima doticni frimware da mi posalje na mail?! Bio bih mu neverovatno zahvalan :D

Koji ti je mail i kako da izvucem firmware, imnam taj koji trazis u ruteru ;)

Poslednja izmena:
Jos samo da mi kazes kako da izvucem firmware iz rutera ,)

Nazad
Vrh Dno