Šta je novo?

eBuddy vs Nimbuzz

ostoja88

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poena
320
Interesuje mi koji je bolji za IM(konkretno za messenger)?

Stavio bih fring ali ne podrzava nokiu 5130xm :wall:

Oba su OK, najbolje bi bilo da ih probas i da vidis koji tebi vise odgovara.

Dok sam imao Nokiju, koristio sam Nimbuzz

Da li se isplati koristiti ih umesto sms-a? Zbog toga su mi interesantni :d

Ne.

Sto? Skupo je?

Da bi sa nekim razmenio poruku preko tog servisa, taj neko mora da ima neki sličan program na svom telefonu i da bude online ili da taj neko bude pored računara sa uključenim nekim IM servisom.

Samo održavanje veze nije skupo (ne pravi veliki protok), posebno ako posmatraš tarifne dodatke koji su sada dostupni, ali nije uporediv konfor sa razmenom SMS poruka.
Aplikacije imaju svoje prednosti i odlične su za chat (tj. Nimbuzz jeste, eBuddy nisam probao), ali teško da mogu da zamene SMS, osim ako znaš tačno sa kim planiraš da SMS-uješ, pa da i oni na svojim telefonima imaju stalno uključenu sličnu aplikaciju.

To znam i planiram da koristim sa par bliskih ljudi koji imaju novije nokia telefone(devojka,brat,par drugara) i ako je finansijski isplativo onda bi svi to instalirali i chat-ovali umesto da razmenjujemo sms poruke koje su realno preskupe kod nas...

Zanimalo me da li su finansijski isplativi i hvala na toj informaciji :wave:

Mislim da je jednostavnije koristiti nešto kao PingChat ili WhatsApp.

@telep
Pa od ta 2 ni jedan ne radi na nokiji 5130xm...

Na HTC Magicu, eBuddy je 30000 puta bolji, bar meni, brze se loginuje, lepo radi, na nimbazu mi se desavalo da nece da se loginuje ni na 3g ni na wifi, dok na ebuddy-ju nemam nikakvih problema...

Jos nesto...Da li moze da radi u pozadini i samo da se oglasi kad mi neko pise,kao msn na kompu?

Ja sam nešto pomešao sa 5230 xpress music.

Odlicno! hvala :wave:

Nazad
Vrh Dno