Šta je novo?

ebay za kupovinu procesora

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
kakva su Vaša iskustva sa kupovinom procesora na ebay-u.
Npro ovo je veoma povoljno http://www.ebay.com/itm/AMD-Phenom-...sor-/351053917687?pt=CPUs&hash=item51bc71adf7
Da li dolazi to ispravno, problem mi je što meni to stiže u Beč prvo da bi izbjegao carinu tako da dok to dodje do mene ( nekih mjesec dana) ja gubim pravo na reklamaciju.
Da li da probam to ili da gledam neku od evropskih radnji, kod kojih mi je jedini problem skupa dosava, često i 20tak eura.
Govorim o npr ovom http://geizhals.at/eu/?cat=cpuamdam3&asuch=&bpmax=&v=e&plz=&dist=&mail=&bl1_id=-1&sort=p

Ili da češljam naše oglase pa možda naletim na neki athlon II ili phenom II ili III da zamjenim moj 7750be.
Nije da mi treba, ta mašina gura linux ali svrbe pare a htjeo bi da iscjedim posljednji atom snage na toj ploči tj. da opravdam mogućnost upgrade-a.

Poslednja izmena:
Pa sa ebay-a sve zavisi od prodavca. A taj ima 99.7% pozitivan feedback, tako da bi trebalo da bude sve OK.

To i nije nesto povoljno... Da je quad pa i ajde, ustedeces 5e u odnosu na neki quad ovde...

To i nije nesto povoljno... Da je quad pa i ajde, ustedeces 5e u odnosu na neki quad ovde...

Pa nije mi ploča baš za svaki phenom može samo 940 i 945, bužet biostar ali može taj 720 ili nešto od athlon-a sa 3 ili 4 jezgra.

Meni je problem sa KP satjom što ako je povoljno to je van Beograda nemam mogućnosti testa mogu samo da mu dam negativnu ocjenu ništa više :)
A na benhc forumu gdje prodaju članovi nije tako povoljno.

Poslednja izmena:
Rizik ti je i jedno i drugo, tako da je najpametnije da prvo pročešljaš domaće oglase.

nekad je na benchu povoljnije nego na kp i sl, mada generalno su jake cene komponenti svuda, tipa 80% od cene nove komponente, posebno procesora, stari i5 2500 polovan kosta kolko nov haswell i5...a ja licno kad uzmem nesto da prodam, dobijam ponude 30% od cene nove komponente xD

Ili dobijes ponudu tipa dam ti tri dzaka krompira i 20€ za stvar od 200€. :d

Nazad
Vrh Dno