Šta je novo?

Easy Recovery Pro 5.12a

Nick

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
619
Da li neko moze da mi posalje ovaj fajl na
[email protected]
jer mi je zaista potreban. Trebalo bi da zauzima oko 3MB, pa ko ima volju - hvala.

Najbolje je da prvo odgovori na forum, da nebi i ostali ljudi slali.
Naravno CRACK mi je neophodan.

Hvala unapred.

Nick.

Ako nemate ovaj program, da li moze neki drug koji zauzima 1-2 MB i sluzi za oporavak podataka sa FAT32 particije.
Ne bih vas cimao, ali vec dva dana pokusavam da skinem neki od programa i nikako da uspem. Na kraju sam potrosio World vreme, tako da mi je neophodna vasa pomoc. boom

Nick.

Bilo je vec vise puta reci o tome. GetDataBack, FinalData...
Uradui mali search i naci ces...

Ti bas nisi citao post. Ne mogu da skinem sa neta. Potrosio sam vreme trazeci pravi program i odgovarajuci crack. Zato molimnekoga ko to ima na svom racunaru da mi posalje. To mu je 5-10 min vremena. Ako nema toliko - dobro, ali ne treba mi odgovor kao tvoj.

Pogresio sam u startu jer je post trebao da ide u drugu sobu (Aplikativni) pa cu poslati sada jos jedan tamo, ali bolje srocen.

Ja jesam citao post, a s obzirom da se na istu temu u veoma kratkom roku pojavila gomila postova vezanih za istu temu odgovorio sam tako kako sam odgovorio ctp;
Neke ljude ocigledno mrzi da koriste search na forumu, mada su i bez toga mogli lako da nadju odgovarajuci thread, jer se skoro raspravljalo na tu temu.
E sad, ja kad sam imao havariju sa hardom, prva stvar koju sam uradio je da si obezbedim barem 20 sati na netu da bih mogao da se upustim u avanturu trazenja odgovarajuceg programa, pa tek kad sam se naoruzao sa solidnim arsenalom sam se bacio na spasavanje podataka.
Ukapirao sam da si ostao bez vremena na net-u i veruj mi da znam kako ti je. Ja sam imao gomilu zasita vaznih stvari na hardu i dok ga nisam sredio nista me drugo nije interesovalo, pa u skladu s tim ni vreme koje sam potrosio na netu :p, tako da mi nije jasno to za vreme, ali u svakom slucaju poslacu ti GetDataBack, jedino sto ces morati da nadjes drugi hard da ga instaliras na njega, pa udri....

Nick je napisao(la):
Da li neko moze da mi posalje ovaj fajl na
[email protected]
jer mi je zaista potreban. Trebalo bi da zauzima oko 3MB, pa ko ima volju - hvala.

Najbolje je da prvo odgovori na forum, da nebi i ostali ljudi slali.
Naravno CRACK mi je neophodan.

Hvala unapred.

Nick.

Imam EasyRecovery Professional v6.0 od fosi a
samo je malo veliki za slanje 32Mb a i gledao sam nema vise onog linka gde sam ga skinuo

Crni mi je poslao GetDataBack i okoncao mi agoniju. Sada je sve OK.

Crni, hvala jos jednom.

cheers

A sta vam se desilo sa hardovima pa su vam trebali programi za spasavanje podataka.Meni su pukle sve 3 particije na WD 60GB i ne prijavljuju se iako se sam hard prepoznaje u bilo kom od ovih programa.
Medjutim ni sa jednim ne mogu da izvucem podatke.Jel imao neko slican problem?

Calibra 4WD je napisao(la):
A sta vam se desilo sa hardovima pa su vam trebali programi za spasavanje podataka.Meni su pukle sve 3 particije na WD 60GB i ne prijavljuju se iako se sam hard prepoznaje u bilo kom od ovih programa.
E, a kada sam ja okacio gomilu programa sa sve onim stvarima za download nikome nije trebalo :rolleyes:
Ajmo korak po korak, pa da krenemo od MRecover, pa ako on ne pomogne probacemo nesto komplikovanije...

Crni je napisao(la):
Calibra 4WD je napisao(la):
E, a kada sam ja okacio gomilu programa sa sve onim stvarima za download nikome nije trebalo :rolleyes:
Ajmo korak po korak, pa da krenemo od MRecover, pa ako on ne pomogne probacemo nesto komplikovanije...

Nije bas tako, ja sam uredno skinuo vecinu alata sa tvojih ranijih postova.
Neke od alata su mi bas koristili.
Evo, koristim priliku da ti se zahvalim.

Vidim da je to opet postao problem nekim ljudima :(
Kako je meni zaista problem da to ponovo kacim, apelujem na ljude koji su to skinuli (i imaju prilike) da to okace negde zarad onih koji su ziveli u uverenju da nece grom u koprive, pa da im isti nikad nece trebati...

Nazad
Vrh Dno