Šta je novo?

Earth!?

JSN

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
319
Na prethodnom androidu sam imao ovu aplikaciju,sad ne mogu da je nadjem, pokusao sam da skinem sa google sajta, ali mi kaze da ne moze za moj telefon. Koristim android rom od DHD-a. Prethodni rom je bio od obicnog desire-a.
Ima li neko da mi posalje link, ili program na pp, posto nije pirat

Sent from my HD2

Moraš market enabler-om da izabereš nekog provajdera iz USA ili Britanije, recimo, pa ćeš onda videti earth, maps i još dosta aplikacija.

Može, ali onako će da dobija i update kroz market.

Ttalk.

Hvala obojici, ali uradio sam na tetsuov nacin. Samo sad na marketu vidim i aplikacije koje se placaju. Kako ih " kupiti " ? Meni ne radi applanet

Sent from my HD2

Ja još nisam kupovao, ali evo citat sa drugog foruma.

Što se same kupovine tiče, sve radi savršeno. Ja sam još od ranije imao Google Checkout nalog za plaćanje na netu (sačuvan mi je broj kartice na Google-u), tako da sam svoju prvu aplikaciju kupio za tili čas. Kupovina je bukvalno u 2 klika - nakon onog dugmeta koje inače instalira aplikaciju ima samo još jedan klik na sledećem ekranu - "Buy". Na tom ekranu piše nešto tipa "Pay with this card: npr. xxxx-9310" i ima i "Add card" tako da lako možete načiniti i prvu kupovinu a da niste ranije koristili Google Checkout. Sama kupovina se obavlja možda čak i brže nego iz browsera na desktop računaru - bukvalno za 2 sekunde je autorizovana transakcija i aplikacija se instalira. Sledećih 15 minuta umesto dugmeta "Uninstall" stoji dugme "Refund" i to takođe radi kako treba (baš sam danas probao prvi put). To i radi kako treba zato što Google u stvari ni ne naplati ništa sa kartice sve dok ne prođe tih 15 minuta, već samo izvrši autorizaciju tj. proveru da li imate dovoljno sredstava da platite to. Nakon što sam kliknuo Refund dugme, aplikacija se uninstalira i to je to. Par minuta kasnije dobio sam SMS od banke da mi je Google sa računa skinuo 1 dinar. Inače, mada ovo već znate, kada jednom kupite aplikaciju, zauvek je imate (i sve njene update-ove), bez obzira da li uradite uninstall ili factory reset telefona ili promenite telefon.

A jel radi nekom applanet. Meni jok. Ima li neka druga app da je takva?

Sent from my HD2

Kada sam pre par nedelja otišao na njihov sajt, pisalo je da je sajt oboren. Ne znam kakvo je stanje sada.

Vrh Dno