Problem je hardware-ske prirode.Naime kad ubacim ati radeon 3650 u komp, dodje do nekih 5 kliktanja, pa onda ide zvuk prilikom dizanja sistema, al meni je i dalje crn ekran.Znaci uopste nista ne vidim.Mislio sam da je do harda, al hard bez problema radi na drugom kompu.Onda sam pomislio da je kliktanje od strane graficek karte, i bio sam u pravu.Posto imam isti model u svom kompu prebacim ga kod burazera i opet se isto desava.Njegova kartica kod mene radi, al se cudno ponasa.Na pojedinim rezolucijama ima talasanja slike.To mi bilo cudno, al rekoh nije da nje, kad ni moja grafika ne radi kod njega.Zato sam pomislio da je u pitanje, napajanje te sam kupio neko od 550 W.Al *** problem je i dalje tu.Sad me zanima, jel ploca otisla ili je nesto drugo u pitanju?
Ploca koja je u pitanju je gigabyte GA-M51GM-S2G.
Zaboravih da napomenem da se desava da ima plava slova na boot screen.Ja sam mislio da mu je crkla integrisana, pa smo kupii ovu, koja je bez problema radila 3 meseca.Inace kad ne uspe boot digne sistem preko integrisane grafike.
Ploca koja je u pitanju je gigabyte GA-M51GM-S2G.
Zaboravih da napomenem da se desava da ima plava slova na boot screen.Ja sam mislio da mu je crkla integrisana, pa smo kupii ovu, koja je bez problema radila 3 meseca.Inace kad ne uspe boot digne sistem preko integrisane grafike.