Šta je novo?

EAGLE GeForce 6600GT PCI-E 128mb/256bit DDR3

666SERBIA

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2006
Poena
300
EAGLE GeForce 6600GT PCI-E 128mb/256bit DDR3
Full Pack .. 125€, na 3kom. 120€

jel moguce da je ovo ovoliko jeftino i kakva je ova firma EAGLE da nije ovo neka prevara.razbi glavu razmisljajuci :wall:

Poslednja izmena:
Firma EAGLE

Firma je " poznata " ali nisu bas najkvalitetniji, ja sam pre par godina imao Gforce 4 mx 460 i odlicno je gurala 2 godine, a i mislim da ako uzmes taj cip, svejedno je od kog proizvodjaca ces uzeti, sve je to 500/1000 8 pipelines, samo je pitanje dal ces moci da ga kloknes

Ako moze testiraj jednu pa ces videti :wave:

ja sam u eri mx400 uzeo eagle, mislim zano sam sta kupujem ali da je toliko lose nisam mogao da verujem
prvo 2d prikaz pa skoro da oslepis a onda kad kod poteras neku 3d igru igras se pet minuta nekad manje nekad vise ali ne vise od 10 minuta, ekran se zamrzne i samo je reset pomagao
srecom poznavao sam prodavca pa sam 3 puta menjao kartice i uvek isto
onda sam uzeo chainteck i cao

e da jos nesto ne postoji 6600GT koji je 256-o bit-an

P.S.
zaobidji EAGLE u sto sirem luku

kartica ima cudan dizajn (ima dva mala ventilatora preko hladnjaka) i deluje "siromasnije" u odnosu na referentan 6600GT model. Poseduje dodatan molex konektor i radi na def. klokovima za GT modele. Sto se OCa tice, zaboravi...

ups

ono gore vazi za AGP verziju kartice, PCIE nisam imao prilike da testiram

Poslednja izmena:
ako su dobre kao radeonke 9550 & 9600 = uzimaj :D

dok je napisao(la):
Jesi li siguran da je 256 bita.6600gt je 128 bitna karta.

To je trik koji pojedini prodavci pokusavaju da zloupotrebe jer su svi GeForce procesori 256bit-ni, prvi se zbog toga i zvao GeForce256, ali su im memorijske magistrale razlicite i idu u rasponu od 64 do 256bita.
Tako da taj oglas u kome je 6600gt naznacen kao 256bit-ni generalno nije pogresan ali se dobro zna na sta se misli kada se napise da je kartica 64, 128 ili 256bit-na.

zar nisu sve 6600 128 bitne?

Moram da se ponavljam al' sta cu : Eagle se ne kupuje eagle se dobija na poklon ;)

Vrh Dno