dj13
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.01.2002
- Poena
- 665
Re: sta je ovo sa inno MX440 ?
A Eagle u zadnje vreme po tom pitanju nije nista losiji od proseka, cak i po pitanju klokovanja. Jedina im je boljka lose boje, sto i nije neka katastrofa. Najbolje uzmi Eagle i ostatak para ulozi u neku drugu komponentu
Inno je najveci shit koji postoji medju grafickim (na YU trzistu). Video i probao 5-6 modela od vanti do mx400 i NIJEDNA nije imala pristojnu sliku: MUTNOOOOOOOOOOOOOOOO.srle69 je napisao(la):Uzeo sam InnoVision GF 4 MX440 64 DDR Tv-out, nisam jos nasao Eagle koji mnogi pljuju.
Pa ovo je STRASNO !!!
Prodao sam svoju staru GF 2MX 400 MSi 32 MB (8817) i obradovao se kada mi je posle par dana stigla gore pomenuta kartica.Pakovanje OK,CD 3 komada,podloga za misa,kablovi...
SPOLJA GLADAC A UNUTRA JADAC !!!
Instalacija OK...restart...logo...boot...desktop...I NE MOGU DA VERUJEM !
2D prikaz UZAS !!! MUTNO,RAZLIVENO.
OK,trk na opcije 1024x768 32 bit 85 Hz................................JOS GORE !
Poceo sam da se mrstim,bole oci,uzimam krpu da prebrisem monitor (SAMSUNG 750s)...NISTA!
Cekaj,bre. Daj 3D igre............ISTO, mutno pa mutno.
Menjaj detonatore 1. 2. 3. 4. 5. ..............ISTO !
3DMark 2001SE 3960
Probam O/C, ide do bola,tj do maksimuma bez pucanja sistema i bez flikova.
Pocinjem da osecam nostalgiju za mojim starim GF 2 MX.
Zovem kolegu koji je kupio istog dana kod drugog prodavca istu kartu...PLACE KO KISA.On jos kupio najnoviji SAMSUNG monitor sa LCD-om.Isto mutna slika, definitivno kartica...PAKUJ...VRACAJ !
Posle citam na netu da vecina MX440 ima losiju sliku od svih GF iz predhodnih generacija,ako su sve kao ova, onda DZABE STE KRECILI !
Sad me strah da uzmem EAGLE MX460,naplasi me ovo veliko MX na kutiji.Ati 9000 definitivno necu da uzmem(sto ce neki sad jedva docekati da kazu:"JA ti lepo kazem da uzmes ATI").
Cekam EAGLE ili ako nadjem GF3 Ti200.
I dalje sam u dilemi sta uzeti...
DR.SRLE![]()
A Eagle u zadnje vreme po tom pitanju nije nista losiji od proseka, cak i po pitanju klokovanja. Jedina im je boljka lose boje, sto i nije neka katastrofa. Najbolje uzmi Eagle i ostatak para ulozi u neku drugu komponentu