Šta je novo?

EA SPORTS FC26

• Začetnik teme Začetnik teme pedja9
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pedja9

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2010
Poena
345
Da li neko igra na PC-ju novu FIFU?

Skinuo bezveze čisto da probam da vidim kakva je, ali izgleda ima velik bag igrica jer ko god ubaci ispravan džojstik ne prepoznaje ga igrica već samo tastaturu i miša.

U prevodu nemoguće je za sad igrati sa džojstikom, da li je neko rešio?

prebaciš na stim pa imaš tu da podesiš, valjda overlay ili tako nešto
uglavnom bzvz fudbalica

nadam se da će 2k da napravi nešto novo mada sumnjam već. 20 godina nema normalnog fudbala

Samo da javim da je ovo takvo njesra od igrice postalo da je to uzas. Pricam o FUT , dakle Fifa ultimate team-u. Sva ova deca mutava uzimaju placaju brdo para onim hakerima tamo da im prebace milion coina i onda uzimaju ove sa najvise speeda igrace apgrejdovane verzije koji lete po terenu , totalno nije fer borba , ne mogu da skontam sta je u glavama tih kidara raspalih da im je to zanimljivo da tako igraju , a veze sa mozgom nemaju.. Jako iritantna igra, a tek sta reci o ovim patchovima sto izbacuju svake 2 nedelje i igricu upropascavaju sve vise i vise nakon svakog apdejta igra je sve bagovitija, prosla Fifa mi je bila sto puta bolja i realnija.

prebaciš na stim pa imaš tu da podesiš, valjda overlay ili tako nešto
uglavnom bzvz fudbalica

nadam se da će 2k da napravi nešto novo mada sumnjam već. 20 godina nema normalnog fudbala
Ne mogu da namestim nikako. Znači radi džojstik sve okej ali u fifu kad udjem ne registruje ga

znači imaš u stimu da podesiš da ti radi, meni je tako proradilo
desni klik na igru pa kontroler i tu imaš da promeniš nešto jednim klikom, ne znam napamet jer sam obrisao

Samo da javim da je ovo takvo njesra od igrice postalo da je to uzas. Pricam o FUT , dakle Fifa ultimate team-u. Sva ova deca mutava uzimaju placaju brdo para onim hakerima tamo da im prebace milion coina i onda uzimaju ove sa najvise speeda igrace apgrejdovane verzije koji lete po terenu , totalno nije fer borba , ne mogu da skontam sta je u glavama tih kidara raspalih da im je to zanimljivo da tako igraju , a veze sa mozgom nemaju.. Jako iritantna igra, a tek sta reci o ovim patchovima sto izbacuju svake 2 nedelje i igricu upropascavaju sve vise i vise nakon svakog apdejta igra je sve bagovitija, prosla Fifa mi je bila sto puta bolja i realnija.
normalan covek preko 16 godina ne igra FUT vise veruj mi, i tako je vec par godina
imao sa priliku da naletim na neke youtube klipove. TO vise nije fudbal vec simulacija trosenja novca i jedna velika arkada gde je pay to win jedina opcija, ali opet ne radi se o fudbalu, vec samo cistoj arkadi i glitchovima,trikovima i slicno da nesto "osvojis" . TAkve su manje vise sve sportske igre danas...

znači imaš u stimu da podesiš da ti radi, meni je tako proradilo
desni klik na igru pa kontroler i tu imaš da promeniš nešto jednim klikom, ne znam napamet jer sam obrisao
Ma kakvi, radilo je i meni tako pre ali posle novog 1.1.1 apdejta neće ni na koju foru da proradi...

Nazad
Vrh Dno