Šta je novo?

E8500+Maximus II Formula+SS=5652MHz

Space

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
440
Novi POT je gotov, još samo neke sitnice oko pakovanja treba da se realizuju i imaćete kompletan review istog (skoro pa 100% sam siguran da imamo najbolji POT projekat na svetu ;) ). Dok se čeka novi POT još jednom sam odlučio da se poigram sa Fazno-promenljivim hlađenjem i ujedno zavirim koliko toliko u vode Subzero-a :) sa kandidatom za LN2 sesiju koju vam priređujemo sledeće nedelje.

Postavka sistema:
CPU: Intel Core 2 Duo E8500
MB: Asus Maximus II Formula (ustupio ASUS)
Mem: Transcend 1066
Napajanje : Cooler Maste UPC 1100W (ustupio Cooler Master )
Hlađenje: Spacemaster Rotary (-60C, moglo je i više da se ide u minus, nego meni je u sobi oko 30ºC)
Windows Server 2003 – Monteboy tvik verzija ;)

Max klok 5652 MHz

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=381404

Super pi 1m – 8.265

7d7c9576b6.jpg

Ohooo... Svaka cast!!! Jedva cekam da vidim rezultate sledece sesije sa tim novim potom i nadam se da cete pribaviti neku kvalitetniju (brzu :d ) memoriju... :wave:

Vidi ga :) jopet se foliras :d A i nije neki rez, CUDA to bolje i brze radi :p :d
Bravo majstore :) Nego sta ces sa tolikim bakrom u kuci, nehebo si kada naljutis zenu :D
:wave:

Ohooo... Svaka cast!!! Jedva cekam da vidim rezultate sledece sesije sa tim novim potom i nadam se da cete pribaviti neku kvalitetniju (brzu memoriju... :wave:
Hvala ;)
Ma pribavićemo ima nekoliko kandidata, ali u zemlji Srbiji nikako nešto što valja :D

Vidi ga :) jopet se foliras :d A i nije neki rez, CUDA to bolje i brze radi :p
Bravo majstore :) Nego sta ces sa tolikim bakrom u kuci, nehebo si kada naljutis zenu
:wave:

Bakra nema mnogo (a žena klokuje kad se ja umorim) :d, poslah sve što imah montojinim pajtosima u germaniju, vole naših ruku delo pa to ti je :d

stigao je prvi srpski 6 GHz primerak sta drugo da kazem .....
ocekujem fenomenalne rezultate !

:banana:

lep rez jedva chekam da vidim kako ce Punisher da se pokaze :wave:

sjajno carOvi :)

e bre Marko pa ovo si mogao i zmureci da uradish :D <3

Evo danas smo malo smogli snage pa smo se poigrali sa novim POT-om i 5l LN2, rezulate možete da vidite na slici dole :)

a2caa1f4cd.jpg

Ceo setup možete da vidite na SX-Team prezentujućoj forum stranici, tj. ovde :)

Poslednja izmena:
extra,svidja mi se napon na procu :D

Nazad
Vrh Dno