Šta je novo?

E8200 Oc

dobio sam upravo potvrdu o posilci ...... sjutra najkasnije prekosjutra ..... :banana:

Nego Nidzo jesi video moje sledece module evo slike 🙂 , po kvalitetu HS'a izgleda je TeamGroup poceo da kopira Cellshock 🙂

4.jpg

Poslednja izmena:
dobio sam upravo potvrdu o posilci ...... sjutra najkasnije prekosjutra ..... :banana:

Nego Nidzo jesi video moje sledece module evo slike 🙂 , po kvalitetu HS'a izgleda je TeamGroup poceo da kopira Cellshock 🙂

4.jpg

latencije su malo nategnute 10-10-10-30 ,nije za moj ukus 😀😀😀

:-devil-:

ma ,cekam i ja E8500,valjda ce se nesto probrati od tri primerka,koji stizu :banana:

ja sam mislio da oko 600e pa bolje da se uzmu ti nego ovde kod nas su ti 500e OCZ 1800 sa micronima Z9
a to sto su dve plate ***. kad kaze Kristijan Golubovic😀 :d : '"znate Nemachka poršei audi mercedesi bmwi to je široko po 1000 2000 maraka savako vece po diskotekama sa najlepošim ženam svet " :d 😀
i da kad kupis ove rame sad miran si do kraja DDR3 ere 😉

ma ,cekam i ja E8500,valjda ce se nesto probrati od tri primerka,koji stizu :banana:

Ako mislis da budes konkurentan moraces nabaviti ovo :

4100mhz-1-376vpxg.jpg

zasto ja stalno govorim da ce zima biti nemilosrdna ? 🙂 😀

Poslednja izmena:
nesto se mislim da promijenim potpis i stavim :
"vi koji ulazite ...... " 🙂
sad u subotu idem kod joe_cool'a da se malkice igramo 🙂

Poslednja izmena:
nemam vremena za duze ,proc je stabilan na 4200MHz.

Sobzirom na multiplikator 8 jedino sto se broji i ima znacaja za ovaj tvoj primerak je FSB-Wall sve ostalo je lepo za svaki dan ali za Extreme okruzenje nema znacaja.

pokazi mi na 580 fsb jedan spi1m run na vazduhu recimo 6*580 i da ti cestitam na veoma lepom primerku ! 🙂

Poslednja izmena:
moj stigao jutros 🙂 , dva nova vec narucena 🙂
E sad nacuo sam da mozda E8600 bude uskoro izasao na trziste (multi 10) e to ce biti pravi CPU koji treba pazariti .....

Moguce da zezanje sa E8500 bude mnogo krace nego sto mislimo

aha...i ja sam cuo da izlazi E8300 tako da ce ova prva garnitura (E85/82) biti kratke slave, jer dolaze jos bolji 😉

jok...krofne ,)

nije to do ploce onda 😉
3x inf p35 i jedna LP p35 probane ploce i svaka ide preko 650FSB

mislio sam na low-clock spi32m i spi1m runove 🙂
znam da fsb zavisi prvenstveno od cpu primerka

@monteboy

ako budes dobar ocer u celoj godini,mozda ti ga poklonim,nikad se ne zna 😀

ma ja nemam kad istestirat ove poklone od awardfabrik'a , sad me jos cimaju da na cebitu vrsimo promociju Asus'u. Ajde ako budes na cebitu navrati da ti monte pokaze kako se bencuje cpu za odrasle 😀 QX9770 na kaskadi 🙂

Poslednja izmena:
monteboy: mogao bi neki rez pre cebita, procice ti zima do tad 🙂

monteboy: mogao bi neki rez pre cebita, procice ti zima do tad 🙂
@nikolas61
Odlichan rez stari!

@podvarak
Bio sam negde na tihom okeanu, imao sam mnogo toga u planu, bio sam sa jednom devojkom u stanu, imao sam mnogo toga... .... .... u planu! 😀 😀 😀

@staxm
Kad vec posecujesh mogao bi i da se registrujesh na SXT forumu 🙂

Poslednja izmena:
Bio sam negde na tihom okeanu, imao sam mnogo toga u planu, bio sam sa jednom devojkom u stanu, imao sam mnogo toga... .... .... u planu! 😀 😀 😀

Misliš, hteo si reći, "Gde sam, ništam, tu sam gde sam" :d

Nego bre ljudi jel to 8200 stvarno množilac 8 max ima?

Nazad
Vrh Dno