Šta je novo?

E8200 Oc

Pošto to što voziš nije inženjerski primerak, a koliko znam "blizak" si dobavljačima, mogu samo da zaključim da su E8xxx stigli u Srbiju i da će od ponedeljka biti u maloprodaji?

pochelo je pochelo 🙂 izgleda da ce nekoliko mojih stvari da ide u oglas 🙂

Dobar primerak kao i uvek 🙂 odlican rez nema sta jos spi da vidimo 😉
jel mu Wall na 581 ili ?
odlican FSB na vazduhu

E8200 🙂 lep primerak , ja takav cpu planiram za cerkicu Lenu 😀
Ali za vazduh mora se reci mnogo lep FSB

Poslednja izmena:
Koje ploče podržavaju E8xxx? Kako to proveriti? Druga hićže siztra da naruči Asus P5K-E ili GA-P35-DS4 i verovatno E8400? Kako da znam hoće li raditi, da li je ploča odgovarajuće HW i BIOS revizije?

@Nikolas61: Jel taj E8200 neki probrani ili nasumično izabrani primerak...? Čisto da znam jel toliko i mi da očekujemo ili...

Poslednja izmena:
Onda je bolje da mu kažem da ipak sačeka još nedelju-dve, dok sve ne bude provereno i ispeglano, kako ne bi bespotrebno imao problema.

Svejedno, uzimajući da si imao probrani primerak pa si stigao do 4.3GHZ, rekao bih da će prosečni primerak E8200 sasvim verovatno dobaciti 4GHz na oko 1.4-1.45V vazduhu, sasvim OK za 24/7 sa boljim vazdušnim kulerom... eto radosti za sve nas...

Koje ploče podržavaju E8xxx? Kako to proveriti? Druga hićže siztra da naruči Asus P5K-E ili GA-P35-DS4 i verovatno E8400? Kako da znam hoće li raditi, da li je ploča odgovarajuće HW i BIOS revizije?

@Nikolas61: Jel taj E8200 neki probrani ili nasumično izabrani primerak...? Čisto da znam jel toliko i mi da očekujemo ili...

http://event.asus.com/mb/45nm/

Zanimljivo je to shto tu ima i dosta 945 plocha... :trust:

Odes na oficijelni sajt proizvodjaca ploce za koju se odlucis i vidis listu procesora koji podrzava. GA.P35-DS4 ih podrzava.

@Nikolas i Monteboy sta ce se naci u vasim masinama kad ovakve procesore planirate za decu😀. Blago vasoj deci😀😀.

Mozda pocnu da i usvajaju decu,ko zna 🙂

odlican rezultat nikolas!

stvarno je extra procesor

Evo, upravo pregledam sve svoje dilerske cenovnike i od E8200 ni traga ni glasa :S:!
Naravno cenovnike zvanicnih uvoznika, ono ispod zita me ne interesuje!

@nikolas61:

Mozes li da mi kazes moze li taj procesor da radi na 3.2GHz bez dizanja napona?

@nikolas61:

Mozes li da mi kazes moze li taj procesor da radi na 3.2GHz bez dizanja napona?

zezas li se ti sa nama ?
Ovaj cpu ce ti ladno raditi na default naponu na 3.6 GHz 🙂 ako ne i vise a na vodi i 4GHz su moguca 🙂

Poslednja izmena:
@zorz: pogledaj u DPM-u

ljudi bre sta mi radite, pa samo sto sam uzeo E6600 😀

Nazad
Vrh Dno