nisam 100% siguran da E66 moze da etituje office dokumenta (word, excel, p.point)
koje su jos prednosti e66 u odnosu na e51?
evo koristim vec dve nedelje e71 i prezadovoljan sam. qwerty tastatura je odlicna, ekran dovoljno velik (iako je manji od e61), symbian napokon glatko idea i ne volim slide telefone. a i najbitnije e71 ima bateriju od 1500mAh, a e66 od 1000mAh
Види, батерија је иста као у Е61, а то у стварности значи 4-5 дана умереног коришћења.Plz. kazi mi koliko baterija traje u praksi i sa kakvim korišćenjem, kakve su fotke i kakav je net browser.
У праву си. Моја ненамерна грешка.I E51 ima preinstaliran VoIP klijent.
za fokus imas jedan taster koji pritisnes(zaboravio sam koji) pa onda okines,tako sam barem procitao pre neki dan na nekom forumu...3 dana baterija... slusam muziku, internet onako proveravm mail, ponekad na forum, razgovora imam dosta i sms malo manje. fotografije su onako srednje zalosno, n73 carl zeiss mi je pravio lepse slike, ne znam samo kakav je to autofocus kada mi odmax okine sliku, kod n73 se videlo ono da fokusira i onda okine. sto se tice web browsera, ok je brzi i pregledan, ali vise koristim operu mini![]()
a jesu u opticaju jos dva SE modela?Pa... U prilici sam da biram izmedju ova dva modela a u opticaju je i Samsung G810 (jest da ima bolji zvuk i kameru, ali navikao sam se a Nokiu tako da njega najradije ne bih...
Stvar koja me zabrinjava kod E71 je da li moram da koristim obe ruke za kucanje, koliko je tesko privici se na QWERTY/Z tastaturu
E sad, ono sto me najvise interesuje je da li se moze na E71 kucati bezvbedno jednom rukom dok se vozi bicikl... Ovim podrazumevam lezanje u ruci, ispadanje mobilnog i tako to...
za fokus imas jedan taster koji pritisnes(zaboravio sam koji) pa onda okines,tako sam barem procitao pre neki dan na nekom forumu...
a jesu u opticaju jos dva SE modela?![]()
hvala
У праву си. Моја ненамерна грешка.
VoIP over WLAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari