Šta je novo?

e6850 preko 600@AIR

alal vera :wave:

Ku-ku :)

primerak je stvarno :zgran:

Vou stvarno dobar proc.Ajde momci stavite ga pod LN2, da vidimo barem 650FSB:D Opet su B čipovi high fsb lower-ji :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
@all cheers
stvarno odlican primerak...bas je potrebna velika sreca ubosti ovaki :)

evo ga sada malo na 3800MHz

a sada sve isto samo malcice ostrije RAM

naravno na sobnoj temp,bez ikakvih izbacivanja na prozor i sl ;)

:wave:

Pa nije bas tako! Evo kod mene je jedan 725BXXX i udara na 510 u wall.

tako je.....nema pravila :smash:

jedan moj drugar je, cim je cuo da ovaj ovaj moj udara na 618,otisao i kupio isti takav,znaci totalno iste i 3 cifre posle "B" u on kuca na 515....znaci,pravilo je da nema pravila,svaki proc je prica za sebe,dal bio "A" ili 23 ili 37 nedelje

Tek ce biti zezanja sa yorkom svi su low multi, 9 je smesno za 45nm kad ES procesori idu preko 5.7, tu ce tek biti biranja, kod 6850 prvo vidis jel ima wall, ako ide preko 560 na vazduhu ima logike da ide pod led, onda molis boga da mu je cold bug ispod -120C onda molis po drugi put boga da ide preko 5.5ghz znaci milion parametara dok ne nadjes proc kako treba tj. da ide preko 5.7Ghz, mi smo probali do sada 4 kom, 2 su slaba, jedan ide preko 5.4 drugi ide ~5.5 i jos nismo zaboli primerak kako treba, tj 5.7Ghz + :S:

Znaci gledam i ne mogu da verujem,:shock:
Fenomenalan proc:D
Vi jos malo pa 1GHz za FSB (4GHz po intel racunanju):happy:
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

nemo nam se preladis :)

odlican primerak !

DryIce session

e6850@VID+550mv
DFI BloodIron bios913
2x1GB Crucial Ballistix [email protected] cl4-4-2-2:p
SilverStone ST56F 560W

Spi1M@5064MHz

Evo okruglo [email protected] ;)

Poslednja izmena:
lepolepo
nego menjaj sig :D

malo sam jos eksperimentisao

trazio sam koliki su naponi potrebni,odnosno dovoljni, da bi se izvrteo spi32m@600

interesantno deluje,sve je na minimumu osim Volt NB i Volt CPU PLL i CPU naravno na VID+37mv
probao sam i orthos@600,ali za sada duze od 7-8min ne moze,al dobro mozda preterujem :D

Poslednja izmena:
Ufff pa dobar ti je taj E6850 :) Svaka cast, samo napred :wave:

Poslednja izmena:
trazio sam koliki su naponi potrebni,odnosno dovoljni, da bi se izvrteo spi32m@600

interesantno deluje,sve je na minimumu osim Volt NB i Volt CPU PLL i CPU naravno na VID+37mv
probao sam i orthos@600,ali za sada duze od 7-8min ne moze,al dobro mozda preterujem :D

odradio vmod za CPU PLL ?
koliki napon za cpu pll ?

odradio vmod za CPU PLL ?
koliki napon za cpu pll ?

pa imas u biosu opciju "SB Core/CPU PLL Voltage" i podesen je na 1.75v ;)
max je 2.15v,sto je sasvim dovoljno da ovaj cpu,naravno na DI, na ovoj ploci ode preko 650 FSB,a naravno i da izvrti spi1m@645fsb x6 sa mojim ramom na cl5...mozda bi sa Dekarinim otisao jos vise :trust:

bas me interesuje dal bi mu ista znacilo 3v,sto pruzaju nove x38 ploce...ili mozda fsb voltage koja ide do 1.9v....voltaze cpu na 2.4v,rama 3,4v itd :D:D:D
mislim,ove voltaze mozda i mogu da zapale komponente,ali i opet razmisljam,ne bi ih stavili da ne znace nesto....na vazduhu verovatno mogu i da zapale nesto,ali kad su ekstremni slucajevi hladjenja tu,kao sto su di ili ln2,mozda i znace nesto,videcemo :trust:

pa imas u biosu opciju "SB Core/CPU PLL Voltage" i podesen je na 1.75v ;)
max je 2.15v,sto je sasvim dovoljno da ovaj cpu,naravno na DI, na ovoj ploci ode preko 650 FSB,a naravno i da izvrti spi1m@645fsb x6 sa mojim ramom na cl5...mozda bi sa Dekarinim otisao jos vise :trust:

bas me interesuje dal bi mu ista znacilo 3v,sto pruzaju nove x38 ploce...ili mozda fsb voltage koja ide do 1.9v....voltaze cpu na 2.4v,rama 3,4v itd :D:D:D
mislim,ove voltaze mozda i mogu da zapale komponente,ali i opet razmisljam,ne bi ih stavili da ne znace nesto....na vazduhu verovatno mogu i da zapale nesto,ali kad su ekstremni slucajevi hladjenja tu,kao sto su di ili ln2,mozda i znace nesto,videcemo :trust:

bez *******cije , ima opcija u Biosu :D , a koja si ti legenda. :d
Pa postoje ploce koje ne daju preko 1,7V za pll care zato te i pitah koliki napon si dao i dal si eventualno odradio mod :)

na 3V PLL na vazduhu bi ti cpu sa velikom sigurnoscu otisao u kantu :)

bez *******cije , ima opcija u Biosu :D , a koja si ti legenda. :d

ja gledam,vidi Montoja,ne prati na casu,umoran ili sta vec :) ne gleda slike sta mu govore ;)

Pa postoje ploce koje ne daju preko 1,7V za pll care zato te i pitah koliki napon si dao i dal si eventualno odradio mod
vrlo dobro znas koju plocu imam i nemam razloga da je modujem :p
gledaj dobro moje skrinove,sve se lepo vidi,nista se ne krije,a ono sto se ne vidi napomenem :D

Nazad
Vrh Dno