razer077: dobar rez. Al' hteo bih videt temp, cpu-a mbo-a...
Spacemaster: Gresis, ABIT mbo nikada i niti ce pregazit vreme. pokazat cu slike nisam ih jos' upload na .Net-u prodao sam u petak 6 masina za Internet club, P5k, E6750, 1GB kingstona, 8600GT Silent, i imao sam prilike overclock ASUS p5K, fino ide na 430 FSB bez ikakvog dizanja napona, sve je na Def. ali temperature kao lude 45 C idle, max load 65C.
I naravno ASUS mbo nikad i nikada(mozda hoce) nece resiti problem sa hladjenjem, svi oni silni i nabudzani bakarni hladnjaci s' juznog do severnog mosta... sve je ono fino onako naizgled ali u praksi je pokazala da je samo...NIJE U TOP!
Abit je izbacio trenutno vrhunsku plocu, mozda i najjacu, DFI ima standardno dobre ploce, a Foxconn MARS u septembru izlazi i kazu da ce biti medju 3 Najbolje ploce na trzistu, naravno i medju 3 najskuplje. I nemoj nikad govorit ASUS Gigabyte najbolji, pravilno je reci
"po mojem misljenju ta i ta ploca je najbolja iz tog i tog razloga" jer ljudi dolaze ovde da nauce nesto i da cuju razne komentare a ne kao reci "TO JE NAJBOLJE I NEMA DRUGE".
Ako sam preterao, sorry.