Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
u relatemp-u mi prijavljuje 33 prvo 35 drugo jezgro.Da li je to normalno?U biosu je slicna situacija...Ako mozda treba fan da ubrzam,pomocu kog programa to da uradim?ploca je intel dp35dp
izvinjavam se,ali imam jos jedno kratko pitanje.Kuler sam postavio kao na ovom sajtu.Da li tako treba da stoji,posto je kablic sa druge strane(tj. uz bakar)?
izvinjavam se,ali imam jos jedno kratko pitanje.Kuler sam postavio kao na ovom sajtu.Da li tako treba da stoji,posto je kablic sa druge strane(tj. uz bakar)?
Vent bi trebalo da ti je postavljen paralelno sa 12cm/8cm na zadnjem delu kucista, tako da kroz telo coolera postoji konstantan protok vazduha i sto je najbitnije topao vazduh izlazi iz kucista.