Šta je novo?

e6600 ili X2 4400+

Duke Nukem

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
649
Pozdrav,

Imam jedenu dilemu, da li uzeti kombinaciju 780g ploca i 4400+ G2 koji 99% moze na 3GHz

ili

biostar 965 plocu i e6600...

jako hitno, danas vec moram da odlucim

Hvala.

Pozdrav,

Imam jedenu dilemu, da li uzeti kombinaciju 780g ploca i 4400+ G2 koji 99% moze na 3GHz

ili

biostar 965 plocu i e6600...

jako hitno, danas vec moram da odlucim

Hvala.

Kakav je to izbor?

Zašto ne ,na primer, P35 i E8400 ?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
HE he he izbor je zato sto je i Duke video na oglasima plocu i procesor za 110e,kao sto sam i ja pa o mene sad malo kopka da li uzeti TA780G i 5000BE ili ipak ovo polovno

Onda E6600 :)

Samo jedna napomena u vezi Biostar ploche. Ja sam je imao i dotichna ima problema sa Sapphire 2600XT i Gaiward 8600GT (te sam ja probao). Jednostavno plocha je pishtala za grafiku iako je grafika ispravna, slana je na reklamaciju i vracana kao ispravna ali nije radila. Na kraju je ustanovljeno da plocha ima problema sa revizijama PCB-a na GFX karticama i jedva sa izvukao drugu plochu. Tako da ako uzmete ovu plochu obratite paznju koju grafiku zabadate u nju jer je izbirljiva.

jonesba, bingo! :D

@cat

*** nema se $$$ za tvoj predlog... pretpostavio da ce ova e6600 kombinacija biti bolji izbor od AMD-a... al reko aj da pitam posto nisam bas up to date sa dual core cpu-ovima :D

Hvala svima na odgovorima...

HE he,samo napred...Prepustam ti plocu i proc...Ja dok se odlucim ti cesh ih vec uzeti...Npr da imam plocu ko tvoju za moj Venice ne verujem ni da bi menjao platformu(koliko znam tvoja ploca ima 8sata prikljucaka)

Inace mislim da je stvarno dobar izbor uzeti E6600(ne znam samo zasto ga pnjaf daje jeftino(ako je to jeftino,ne razumem se))

A sama Biostar 965 mi izgleda odlicno uradjena tako da...

Vidim da u oglasu nepishe ali valjda je ta Biostar iz T serije poshto ove obichne nisu bash za O/C...

Vrh Dno