Šta je novo?

E61 (ili symbian s60 v9.1) i flash (swf) fajlovi problemi

R_U_S

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2004
Poena
620
Da li je neko uopste probao da pusta flash fajlove na E61 ili nekom drugom telefonu sa S60 v 9.1?
Elem, imam 2 pitanja:
1. Ugradjeni flash player pusta swf fajlove, ali nije sve bas najsjajnije :( Obozavam umobolne crtace "Happy tree friends" i imam ih more u swf formatu. E sada ako je fajl veci od cca 600 kb krene da ga pusta-i bam, kaze da nemam dovoljno memorije (isto kao i kod glupog pederef citaca :p ). Googlao sam i nasao sam jedan jedini flash plejer ali mora da se plati, a uz to nisam mogao da skinem pa da probam trial :(
2. Ima li nacina da se puste *.exe flash fajlovi (Masjanja je sva u tome, ko zna sta je razumece me). Pretpostavljam da mi treba neki konverter flash fajlova u avi, ali koji. Please help, znaci ako neko zna konkretan program i link (pozeljno :D ), do groba bicu zahvalan.
Ponavljam, ne bih ni postavljao ova pitanja da imam normalan pristup netu, nego moram na poslu da se stekam i skidam ponesto kada dusmani ne vide.
Pozdrav, Rus.

Pretepostavljam da treba da mu se prekonvertuje fajl. SWF fajlovi su često problem za PC računare na 1+ GHz, tako da njegovih (E61) slabašnih 200MHz mogu itekako da grcaju. Sad, to zavisi od fajla do fajla. Probaj da nađeš alternativni plejer ako postoji. :)

@nidza:
pa to sam i trazio, konverter swf i exe flash fajlova u avi i alternativni flash player za E61. Inace swf pusta manje vise glatko, sve je ok dok ide, ali nece svaki da pusti do kraja, kao sto rekoh satro se zali na nedostatak memorijie, sto nije tacno, jer u task manageru lepo vidim da imam na primer slobodno jos 5mb RAMA-a :(
P.S.
Cekaju se samo haludza i studiovpc da kazu predji na windows mobile (eten....) :D :p
E da, i cita li neko uopste vise onaj thread o E61?? Lepo sad dao link i ime office programa koji otvara doc fajlove sa slikama. Probao sam, radi, doduse nisam se malo vise zezao sa time, na primer da nesto izeditujem pa prebacim na PC i odstampam (kao sto rekoh nemam s/m i a2m sklonosti, al 'ajde).
I jos pitanjce: da li se jos nekom svidjaju Happy tree friends?

Ma taj E61 je super telefon. Da se nisam navukao na WM sigurno bih ga razmotrio ispred nekih drugih modela (eventualno E70 pre njega). Man' ljude šta pričaju i proveri PM.

Vrh Dno