R_U_S
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2004
- Poena
- 620
Da li je neko uopste probao da pusta flash fajlove na E61 ili nekom drugom telefonu sa S60 v 9.1?
Elem, imam 2 pitanja:
1. Ugradjeni flash player pusta swf fajlove, ali nije sve bas najsjajnije
Obozavam umobolne crtace "Happy tree friends" i imam ih more u swf formatu. E sada ako je fajl veci od cca 600 kb krene da ga pusta-i bam, kaze da nemam dovoljno memorije (isto kao i kod glupog pederef citaca
). Googlao sam i nasao sam jedan jedini flash plejer ali mora da se plati, a uz to nisam mogao da skinem pa da probam trial
2. Ima li nacina da se puste *.exe flash fajlovi (Masjanja je sva u tome, ko zna sta je razumece me). Pretpostavljam da mi treba neki konverter flash fajlova u avi, ali koji. Please help, znaci ako neko zna konkretan program i link (pozeljno
), do groba bicu zahvalan.
Ponavljam, ne bih ni postavljao ova pitanja da imam normalan pristup netu, nego moram na poslu da se stekam i skidam ponesto kada dusmani ne vide.
Pozdrav, Rus.
Elem, imam 2 pitanja:
1. Ugradjeni flash player pusta swf fajlove, ali nije sve bas najsjajnije
2. Ima li nacina da se puste *.exe flash fajlovi (Masjanja je sva u tome, ko zna sta je razumece me). Pretpostavljam da mi treba neki konverter flash fajlova u avi, ali koji. Please help, znaci ako neko zna konkretan program i link (pozeljno
Ponavljam, ne bih ni postavljao ova pitanja da imam normalan pristup netu, nego moram na poslu da se stekam i skidam ponesto kada dusmani ne vide.
Pozdrav, Rus.