Šta je novo?

E4400 @subzreo air cooling

d0minat0r

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2006
Poena
815
Juce sam malo probao moj CPU napolje pa evo nekih rezova
spoljna temp je bila -2 🙂
Na vodi CPU je mogao max 3.9ghz a max FSB je bio 410
spi je radjen usput mada je win bio koliko toliko spreman za njega ali iz nekog razloga sve pocelo da brljavi i nije htelo da odradi spi 🙁 ovo je bez E-rama i nesecam se da li je bio ukljucen real time 😡:S::wall:
Sto se tice postignuti MHZ tu je sve sasvim korektno bilo bi i vise da je bilo vise napona(MB nemoze vise od ovoga bez v-core moda )
Toliko od mog pevog subzera
ucestvovali Ja i moj pas Mica 😀 :d
Max FSB
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=293281
Max mhz
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=294083

MaxFSB.jpg

MaxCPUz.jpg

141.jpg

Poslednja izmena:
Svaka cast decace, odlican rezultat! Samo se nadam da se nisi prehladio 🙂

Hvala
NIsam se prehladio prekalio sam se kada sam bio kod SX-team na sesiji kada smo bili onih par sati na promaji i prosle zime kod Dekare za terasi 🙂

Bravo Janko! Samo napred!
btw vidim i lepo si ime dao tredu "E4400 @subzreo air cooling" ili ti zreo je za sub 😀 😀 😀

btw vidim i lepo si ime dao tredu "E4400 @subzreo air cooling" ili ti zreo je za sub 😀 😀 😀

Ahahahaha, taman sam mislio da je u 2008-oj krenuo putem opismenjavanja kad ono pajshla 😀

Ahahahaha, taman sam mislio da je u 2008-oj krenuo putem opismenjavanja kad ono pajshla 😀
Trudi se 😉 sve je bolji, brza mnogo to je problem...
btw kad ti napravish ovakav rez sa ovakvim procesorom i hladjenjem se smej 🙂, do tada da te nisam chuo! "mamune edan" 😀

Poslednja izmena:
Svaka čast Janko sve si bolji i bolji! 🙂

Nego reci mi tačne napone koje si koristio pri postavci (u BIOS-u) naravno, i sledeći put koristi SETFSB bolje je rešenje 😉

Poslednja izmena:
lijepo vidjeti da imamo i buduce naslednike ...... samo tako dalje nastavi ....

Samo da uzmem grobara od Marka 😀
Svaka čast Janko sve si bolji i bolji! 🙂

Nego reci mi tačne napone koje si koristio pri postavci (u BIOS-u) naravno, i sledeći put koristi SETFSB bolje je rešenje 😉

Naponi su
CPU 1.7v
PLL 1.7 v
FSB 1.4v
NB 1.55
lijepo vidjeti da imamo i buduce naslednike ...... samo tako dalje nastavi ....
Hvala svima:type:cheerscheers

Samo da uzmem grobara od Marka 😀

Naponi su
CPU 1.7v
PLL 1.7 v
FSB 1.4v
NB 1.55

Hvala svima:type:cheerscheers

Predpostavljam da si mislio na CPU napon iz biosa pošto slike kažu drugačije, isto tako FSB napon je zajedno sa PLL-om morao za nijansu gore jer sa tim izvlačiš maksimalan FSB-a (pogoditi pravu vrednost PLL-a je stvarno teško, ali za tvoj CPU i njemu slične, 1.7 V je malo za benchovanje).

To za FSB nepon sam se kasno setio a za ostale napone me je ploca ograicavala
Ovo je vise bilo da vidm koliko se dobija i kako sve to ide smeshan je CPU da bi se nesto na ploci radilo zbog njega

Trudi se 😉 sve je bolji, brza mnogo to je problem...
btw kad ti napravish ovakav rez sa ovakvim procesorom i hladjenjem se smej 🙂, do tada da te nisam chuo! "mamune edan" 😀

Mogu samo da iznesem lap sa ovih 3 tera externih hardova i da se upucam 😀

:wave: Bravo; keep up the good work!!!

mali OFF: koliki ti je bio max na vazduhu i sa kojom voltazom?

svaka chast Janko😉

Vidim da je napon iznad 1.6v,koje napone na P5k mozes da stavljas izmedju 1.6 i 2v?
Mislim jel' ima da se povecava u malim rasponima od 1.6 pa nadalje,pitam zato sto kod mene (ds3l) od 1.6v+ mogu samo da biram izmedju 1.6,1.8 i 2v.

Vidim da je napon iznad 1.6v,koje napone na P5k mozes da stavljas izmedju 1.6 i 2v?
Mislim jel' ima da se povecava u malim rasponima od 1.6 pa nadalje,pitam zato sto kod mene (ds3l) od 1.6v+ mogu samo da biram izmedju 1.6,1.8 i 2v.

Kod p5K su koraci normalni(isti kao u celoj skali) do 1.7v dalje iz biosa nemoze

Nazad
Vrh Dno