Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Bez sumnje ova poslednja. Prakticno svi Corsair moduli postizu dobar OC. NCP je bio ok,ali samo kod 512mb modela. Apacer veoma slican NCP-u. Kingston nije losa firma,ali ne moze da se meri sa Corsair TwinX-om.
Problem je u ploci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imao sam isti problem, pa mogu da ti kazem kako sam ga resio. Uradi clear cmos, potom oc sistem na one vrednosti za koje znas da ce raditi stabilno i dignes vistu. Ja sam imao potpuno isti problem i tako sam ga resio. takodje sam primetio da moram da drzim cpu voltazu na def, dok pod xp mogu cak da undervoltujem i da mi e6300 radi orthos stabilno nekoliko sati na 2.94ghz. Pod vistom x86 nece da se digne ako nije cpu voltaza na default! Takodje ne bi bilo lose da flash-ujes onaj bio koji je okacen u threadu o Biostar 965pt, meni je resio problem rezanja pod Vistom.
Pa dobro, stavi tih 9x290 i stavi def voltage u biosu za cpu. Naravno pre toga uradi clear cmos, pa probaj da oc. Opet, nije lose da flashujes taj bios koji imas u temi o biostar 965pt.
Jesi li ti stavio delilac 1:1 za ram u biosu (u tvom slucaju 400). Mozes da probas i 533 ako 400 nece, a opet ti savetujem da flashujes najnoviji bios iz threadda o biostaru 965pt! Coretemp 0.95 i kod mene izaziva BSOD! 0.94 radi sasvim normalno...