Šta je novo?

E3 2016

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Za sve koji prate E3 ove godine, valjala bi jedna tema da se podigne da bi mogle da se kace vesti i naravno ostavljaju utisci. Sto se tice konferencija, evo termina bitnih:

EA - veceras od 10
Bethesda - nocas u 4
Microsoft - sutra od pola 7 uvece
PC games show - sutra pola 9 uvece
Ubisoft - sutra od 10 uvece
Sony - prekosutra od 3 ujutru
Nintendo - prekosutra od 6 uvece

Hvala ljudi gledam EA upravo ceka se BF ww1 opaaaaaaa :D:D:D

Ne gledate fudbal :p

Smaraju više ovi EA, nikako da puste MP da vidimo na sta to čudo liči. Iz onih trejlera se ne može izvući zaključak.

Sent from my D6603

Krece uskoro ludnica :D:D:D kakva riba ova mjauuuuuuuuu emili :D :banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Gde su nasli sve ove hip hop, rep čamuge za ekipu.. ovo ce da bude smehoteka.

Sent from my D6603

Kalifa zaduzen za travu

haha to sam i ja hteo da napisem..reklama sta drugo.

Zanima me koliko ce od ovih igara da pogura 60fps-a na konzolama. Ne mogu da procenim Battlefield kako gura na Xbox-u.. Deluje mi 60-ak fps-a kada je kamera spolja dok na streamu nesto blizu 30. Ovako Fifa, B1 i Titanfall 2 preordered. Samo da odlucim platformu.

bah ali ne bas ono sto sam ocekivao... nova Quake Arena, ali je zato tu i novi Prey :)

Poslednja izmena:
Prey nastavak, muzika za moje usi ☺️

Sent from my D6603

Prey trailer, za sada, najbolje od svega prikazanog. :D

Opet cgi za prey... a i opet ima veze sa originalom ubilo se lol

Kazu da je u pitanju reboot, ne nastavak ili remake one igre pre 10 godina.

Kako god, keca sam ljustio samo tako. Tako da ce se nastavak probati pod obavezno.

Sent from my D6603

Pre par godina su rekli da prekidaju razvoj na novom Prey. Tako da sam iznenadjen sto ce ipak izaci.

Fine prezentacije i vesti do sada, veceras bice takodje veoma zanimljivo! :)

Zasto sam ja mislio da ce ovo biti dobar E3... hajlajt sajma do sada i Bethesda prezentacije je Dishonored, jedina igra koja je prikazala zaista kako izgleda i neki konkretan gejmplej pa su je izvizdali jer to nije nacin kako se prezentuju igre.

Definitivno sajam koji umire, izgleda da se polako i studiji cuvaju za Gamescom a za E3 samo stancaju CGI bum-tras trejlere.

Ly4e6RM.png

Ubijev For honor ne izgleda lose..

Sent from my D6603

Jedina igra koja ne izgleda lose za sada, i to samo zbog efekata kise i fizike na glavnom liku. Taman da pitam sta je sa grafikom ? Dishnored 2 je jedini koji je imao pozavidnu grafiku ovde do sada. Sve igre su blago receno "katastrofa" u odnosu na hardver koji je izasao ? Nista cemu da se radujemo po pitanju grafike. Cak je i Ghost Recon izgledao ocajno, barem su odmah prikazali downgrade verziju :D

Vrh Dno