Šta je novo?

E3 2016

Trenutno je moj omiljeni wd2, konačno da pokažu malo i gameplay

Sent from my D6603

Zar stvarno ima ljudi koji jos uvek sa nestrpljenjem cekaju novi AC? Kapiram za CoD, to je multiplayer pucacina ali AC, to mi vec ne ide u glavu. Polako se priblizavaju NFS.

Edit: Cek ovo neki film... ima da prodje gore nego Warcraft koji je barem imao potencijala zbog dobrog rezisera. Jos su uzeli smaraca Fasbendera, njemu najbolje lezi onaj Android, toliko je dosadan lik.

Poslednja izmena:
Mislio sam da kacis trejler za novu igru. Ne gledam Ubi konf. pa ne znam sta se desava, samo pratim novitete. Sto se tice Fasbendera, to stvarno mislim.

Sve u svemu Titanfall 2, Battlefield 1, Forza, Gears of War 4 na PC-u, bukvalno sve PS4 najave su odlicne jedino Kojimina igra i God of War nece skoro, mozda krajem 2017-e pocetkom 2018-e ko zna. Drago mi je sto je Xbox uradio crossplatform/play, a isto mi je drago sto PS4 nije objavio Neo. Sve je na PS4 bilo u 60fps-a tako da je full. Sad samo pare da se skupe :D

I dalje stojim pri tome da su sve PC najave razocarale sa grafikom imajuci u obzir hardver u poslednjih par meseci..

Bogami super je bila Sonijeva konferencija a mogu reci i Microsoftova. :)

Opa m$ salje sve na PC odlicno. Najvise cekam horizon 3.

A sony sabio sa ekskluzivama. I nije bilo indie trasha woot.

Po meni odlicne najave za sad, jeste da se vecina stvari i ocekivala ali ne tako brzo.

Prosle godine je vladao indie stil na konferenciji, vrv su videli losu reakciju pa poradili na tome da isprave za ovu godinu, brdo zanimljivih naslova.

Inače ima RE7 demo na psnu koga zanima da proba. Warning : nije za osobe sa slabim srcem ***, probao i brze bolje obrisao demo [emoji32] [emoji3]

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Obavezno da probas sa Morfeusom na glavi :p

SonyVR ide krupnim koracima napred dok Okulus pravi smicalice i sabotira Vive. Stvarno steta za PC VR. Propade a nije se ni izlegao.

Xbox one and windows 10 exclusive :(.
Ma extra nisam ni mislio da ce doci na steam.

Ovo moze samo naterati Valve da opet proba sa svojim OS-om. Posto ga polako MS istiskuje sa Windowsa. Ne kazem da ce im uspeti, ali napori su ocigledni.

Kako stvari stoje, ja cu svoj glas dati Soniju ako naprave platformu oko PSNa i zaborave na klasicno konzolastvo. Microsoftu necu sigurno, jer nemaju kvalitetne igre kakve meni odgovaraju a na Windows 10 ne planiram selidbu.

Steam nalog ce ostati za matore igre, ukoliko ne uspem da ga prodam.

Sony je *ebao kevu MS najvise sa tim da apsolutno nije ni spominjao novi hardver. Dakle "mi smo sasvim zadovoljni sa ovim kako trenutno stoje stvari". MS već 4 puta redizajnirao kontroler ***, ributovao konzolu, interfejs...

Ako ugine xbox onda ce i ps da se ulenji i nema nama vise kvalitetnih naslova.

Sent from my D6603

^
AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D: :D :D.

Ne vidim sta je smesno? W10 je nema nazad prica. Kome odgovara, super. Meni ne odgovara. Sada su igre 30 fps na konzoli ali pretpostavljam da ce to da se promeni sa novim modelom.

Sony je *ebao kevu MS najvise sa tim da apsolutno nije ni spominjao novi hardver. Dakle "mi smo sasvim zadovoljni sa ovim kako trenutno stoje stvari". MS već 4 puta redizajnirao kontroler ***, ributovao konzolu, interfejs...

Rekoh vec, hodanje po jajima. Dobar marketing im je kupio snazan start, nece ga se odreci. Neo stize, House je potvrdio. Samo ce ga plasirati sto je bezbolnije moguce.

Poslednja izmena:
Sony-jeva konferencija je bila ubedljivo najbolja, bez neke velike price, samo akcija, trejleri i demoi su se samo redjali i tako i treba da bude, a ne bla bla bla... bla bla bla...
Microsoft je imao bolju konferenciju nego sto sam ocekivao, doduse znatno slabiju od Sony-jeve, ali ugrabise nekako drugo mesto.
Zatim na trecem sledi Ubisoft konferencija i na kraju Bethesdina i PC Gaming Show, koji je bio bas poprilicno bezveze, tooooliko price, a tako malo kvalitetnih naslova, sve neka da kazem indie ******...
Jedino je AMD malo spasio show pokazavsi dve nove graficke i time malo razbio monotoniju.

Da nije bilo Sony-jeve konferencije, koje su pored ostalog objasnili i kako se VR lansira u mase, sa pristojnom cenom i sa gomilom naslova (50 u najavi), dakle da nije bilo svega toga, rekao bih najgori E3 ikad, i kako tone sve vise vremenom, ali zahvaljujuci ovoj konferenciji, mislim da se i dalje nekako drzi na nogama.

Ja nzm da li je ovo sa novim konzolama prodavanje patke ili zaludjivanje za glupim VR-om ali strah me da se ne izokrene i s**** konzolase, i sve sto su ulozili.. Znamo da ce novi Xbox biti bolji, kako planiraju da Neo parira tome? I koji 4k gaming, to mi je tek suludo.. Iskreno voleo bih da bude tacno, 60fpsa i lude grafike ali koliko ce to biti izvodljivo i prihvatljivo finansijski. Kupovina 4k tv-a samo zbog gaminga mi je suluda. Takodje zasto bi iko kupovao novi Xbox pored dobrog kompa na kome ce moci da igra sve nove igre? Ode gaming u pm...

Microsoft rece da nece praviti svoj VR nego da ce postojeci raditi na Skorpionu. Sto bi se reklo, PC :)

Mene je E3 debelo razocarao, zato sto sam imao jako visoka ocekivanja. Jedino je Sony konferencija valjala, ostalo katastrofa pogotovo Bethesda.

Ne vidim sta je ovde problem, meni je i klot joypad bolji od ds4, a elite je verovatno najbolji joypad ikada.
Pa i ja ne vidim, moj box je onaj sa blagim izmenama prednje maske na konzoli i 3.5mm konektorom na kontroleru - znači počeli su za gluposti da se hvataju. Interfejs je i dalje bzvz, ali vidim da ovaj novi update donosi, opet, dosta velikih izmena ...

Ali definitivno bih voleo da opipam taj grip finiš na XO S kontroleru. Nekako mi deluje da mu baš to fali. Na DS4 to imamo day one.

Microsoft rece da nece praviti svoj VR nego da ce postojeci raditi na Skorpionu. Sto bi se reklo, PC :)

Mene je E3 debelo razocarao, zato sto sam imao jako visoka ocekivanja. Jedino je Sony konferencija valjala, ostalo katastrofa pogotovo Bethesda.

A viđu Totalbiskvita, ima potpuno obrnuto mišljenje. Ništa novo nije saznao na Sony konferenciji, a Microsoft pozdravlja jer daje konzjumer čojs :)

Posebno je zanimljiv deo gde priča o Xboxevima kao dobrodošlim iteracijama, novinama, kako je dobro što se približava PC filozofiji i slično. Naravno, nisam iznenađen, budući da samo oni koji uopšte ne dele konzolnu filozofiju igrajna mogu da se raduju Microsoftovim najavama...:p

Jel neko primetio ovu igru ?

http://youtu.be/hxVK68RaJGw

Najbolji trailer na E3, ove godine. Odise mi nekako bolesno, sarenom, a opet i nekako mucnom atmosferom. Izgleda da ima dobru pricu, i sve me nekako podseca na Bioshock, cak je i u to vreme otprilike smesteno.

Jel ima neko link za Battlefield 1 singleplayer gameplay ? Nikako nmg da nadjem.

Da, to je jedna od igara koje sam čekao da vidim, pratim je neko vreme. Evo, stiže već 26. jula :d

Jel neko primetio ovu igru ?

http://youtu.be/hxVK68RaJGw

Najbolji trailer na E3, ove godine. Odise mi nekako bolesno, sarenom, a opet i nekako mucnom atmosferom. Izgleda da ima dobru pricu, i sve me nekako podseca na Bioshock, cak je i u to vreme otprilike smesteno.

Meni je isto bas ta igra zapala za oko, svidja mi se kolicina bolesti u njoj :D
A podseca najvise na taj film sa tvog avatara ;) Siguran sam da im je on sluzio kao inspiracija.
Svidja mi se ta ideja, svi su srecni i na pilulama, a kad neko nije, to nesto nije uredu, njih zovu down-eri i kao takvo ponasanje nije dozvoljeno, kaznjava se smrcu.
Malo odise i na Ekvilibrijum, samo sto tamo nisi smeo uopste da pokazujes osecanja, a ovde mozes samo srecna osecanja da pokazujes.

To bre.
Obozavam ovakve projekte, pored Bioshocka koji sam vec pomenuo, naravno i Paklene pomorandze. Inace imam pravilo da ne preorderujem igrice, par puta sam se za****.. ali mislim da cu sada da prekrsim pravilo.
Nisam bio ovako nahajpovan za neku igru, jos od remastera Grim Fandanga. :D

Nazad
Vrh Dno