fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Trenutno je moj omiljeni wd2, konačno da pokažu malo i gameplay
Sent from my D6603
Sent from my D6603
^
AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:
![]()
.
Sony je *ebao kevu MS najvise sa tim da apsolutno nije ni spominjao novi hardver. Dakle "mi smo sasvim zadovoljni sa ovim kako trenutno stoje stvari". MS već 4 puta redizajnirao kontroler ***, ributovao konzolu, interfejs...
MS već 4 puta redizajnirao kontroler
Pa i ja ne vidim, moj box je onaj sa blagim izmenama prednje maske na konzoli i 3.5mm konektorom na kontroleru - znači počeli su za gluposti da se hvataju. Interfejs je i dalje bzvz, ali vidim da ovaj novi update donosi, opet, dosta velikih izmena ...Ne vidim sta je ovde problem, meni je i klot joypad bolji od ds4, a elite je verovatno najbolji joypad ikada.
Microsoft rece da nece praviti svoj VR nego da ce postojeci raditi na Skorpionu. Sto bi se reklo, PC
Mene je E3 debelo razocarao, zato sto sam imao jako visoka ocekivanja. Jedino je Sony konferencija valjala, ostalo katastrofa pogotovo Bethesda.
Da, to je jedna od igara koje sam čekao da vidim, pratim je neko vreme. Evo, stiže već 26. jula :d
Jel neko primetio ovu igru ?
http://youtu.be/hxVK68RaJGw
Najbolji trailer na E3, ove godine. Odise mi nekako bolesno, sarenom, a opet i nekako mucnom atmosferom. Izgleda da ima dobru pricu, i sve me nekako podseca na Bioshock, cak je i u to vreme otprilike smesteno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari