Šta je novo?

E3 2015

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo "remaster" prvog dela (koji je ionako već imao PC verziju, samo što ista više nije u prodaji).

GR je bio i ostao najbolji...svi ostali dijelovi su ko supa bez soli
tako da ne očekujte ništa specijalno,sve je to tresla se brda rodio se miš
mlaćenje para na ime GR

Sve u svemu da izbace gears remaster trilogiju i jos četvorka uskoro... po meni samo za tu franšizu vredi uzeti konzolu.

Ova izlaganja glavesina na konferencijama iz godine u godinu sve vise vredjaju inteligenciju. Svaki CEO kao da je citao govor sa istog papira...We listen to you, gamers, and we want to continue delivering you great EXPERIENCES, EXPERIENCES, EXPERIENCES...hipnoza ***! Koga zabole koliko puta je preuzeta neka mobile igra? Kakvi klonirani i izvestaceni korporativni manekeni. Slicna situacija je i sa patronima iz internih studija (onog Forza lika ne mogu da svarim). Poslednja pristojna konferencija koju pamtim je bilo Sonijevo predstavljanje PS4 konzole. Glavni arhitekta (geek-genije) i par glavesina koji su, ako nista drugo, solidni glumci i kakvi-takvi poznavaoci (ako ne ljubitelji) gejminga. Ubuduce pratim samo ove post-conference video intervjue sa developerima gde odgledas kompletan demo i iz prve ruke saznas mnogo vise o igri koja te zanima. Sve ostalo je pure bulshit.

^hahahah, kako si samo lepo objasnio istu stvar koja mene nervira. Da, "Experience" je ubedljivo najcesce koriscena rec, a tacno vidis da je koriste preterano i da je zloupotrebljavaju.

To se zove PR. Koriste E3 za hajp, ne za inforimisanje kupaca. Vecina tih igara na izlasku nece ni izgledati kako su najavili. Koliko su samo puta koristili PC za prezentaciju igara za konzole. A dosta gejmerskih novinara vec neko vrijeme ne odlaze na E3. Odvano je to vrijedjanje inteligencije poput clickbait fejsbuk clanaka. Nista novo.

Samo je meni maloumina svaka prezentacija velikih korporacija, ne samo na E3. Apple kada predstavlja uredjaj koji postoji pola decenije, predstavlja na nacin kao da su izmislili točak. Pogledaj apple watch prezentaciju i najavu sakinova: "..in a way that is never be done before". Fuck off!

ee8ce7c5595737bc37d30f741c8a0844.jpg

(starija, sa xbone prezentacije)

Poslednja izmena:
Samo je meni maloumina svaka prezentacija velikih korporacija, ne samo na E3. Apple kada predstavlja uredjaj koji postoji pola decenije, predstavlja na nacin kao da su izmislili točak. Pogledaj apple watch prezentaciju i najavu sakinova: "..in a way that is never be done before". Fuck off!

Ahahahhhahha kralju 😀.

Bas je puno toga dobrog prezentovano na E3. Dozivljavam potpuni pleasure overload od broja naslova koje iscekujem u narednih godinu dana.
1. Mirrors Edge:Catalyst
2. Uncharted 4
3. Doom
4. MGS V : Phantom Pain
5. Horizon: Zero Dawn

Meni licno 3 najbolja trailera sa E3 2015:

Mada ima ih jos zaista, jako puno zanimljivih naslova i najava.

Sto se igara tice:
Mad Max
Just Cause 3
Rise of The Tomb Raider
Killer Instinct
Unravel
Mirror's Edge: Catalyst
Need for Speed...

Sigurno sam neku zaboravio. 😀

Poslednja izmena:
Na mene je ovaj trailer ostavio najveci utisak:

Ako vam smetaju ovakve prezentacije, nemojte da ih gledate uživo, nego lepo pogledate snimak, i preskočite stvari koje vas ne znaimaju.
npr ja ne gledam igre koje znam da ću da igram, jer ne želim da mi ništa pokvare(kao npr što sam pogledao novog Batmana, totalno sam se smorio kad sam video šta su pokazali), hoću da sve to doživim iz prvog lica kad budem igrao. Mahom pogledam intro ili neke CGI trejlere, ili kratki gameplay demo za igre koje ne poznajem.

Za mene najveći utisak su
Cuphead i Unravel.
MP naslovi me odvano već ne zanimaju, pogledam samo da vidim o čemu se radi i kako su upakovali, ali ne igram. A Sport na kompu ko da ne postoji, pogledam samo kako napreduje grafika, ništa više.
Bilo je dosta AAA naslova koji su zanimljivi zbog grafike ili mehanike ili ideje ili nečeg drugog, vredelo je prošetati kroz E3 definitvno.
Niko nije spomenuo novi gamepad od MS-a, mislim da je to velika vest, bilo je još par ali ne za PC ekipu.

Mene je razocarao ovaj E3, a i kontam da sam mator za ove ******stine.. Ma da mi svake godine stancuju COD, Assasin Creed i ostalo, ma 🙂
Kako nema neki novi gameplay za MGS V, jedino onaj trejler

Mene je razocarao ovaj E3, a i kontam da sam mator za ove ******stine.. Ma da mi svake godine stancuju COD, Assasin Creed i ostalo, ma 🙂

nista novo sve samo nastavci copy paste itd itd 😀

^ Cuphead je mene osvojio još na prethodnom E3 🙂

Da videh i ja posle da je bio prosle godine, ne znam samo kako mi je promakao. 🙂

BTW, onaj Dreams takodje deluje veoma eksperimentalno i kreativno a jos vise me je iznenadila cinjenica da koristi nestandardni rendering (samo compute i nema poligona), a sto je jos interesantnije je da 2 gotovo indi kompanije (tvorci The Tommorow Children takodje) guraju i eksperimentisu sa renderingom daleko vise nego AAA studiji. 🙂

Gde ces vise gameplay za MGS, i ovo do sad sto su prikazali previse je, a jos igra izlazi za metar ipo dana...

@Emix Zaboravio si Uncharted 4 😀

^ Hvala, zaboravih U4, najveci hit ovogodisnjeg E3 sajma, kupujem PS4. 😀

Sony ima odličane igre, i mislim da vrede posedovanja konzole, što se tiče Xbox-a, on je slabiji, ali ima i on neki šmek i nešto što ga čini posebnim.
Samo još da smo "dvajs" godina mladji i zabavi nikad kraja, ovako mi se zabava svede na praćenje vesti iz it-a i čitanje foruma

Meni je taj Dreams promakao. Moram da pogledam o cemu se radi.

^
haha koji ludak, opleo ga posteno. 🙂

Ne znam za druge ali meni je ovaj E3 jedan od najdosadnijih i najneinteresantijih do sad...

Nazad
Vrh Dno