Šta je novo?

E3 2010

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
e3-10-dates-announced.jpg

Sta ocekujete da vidite novo?

IGN o E3:
http://e3.ign.com/

Poslednja izmena:
Pa sta znam ne iscekujem nista specijalno sad vec ono sta bude bice.
Ali eto recimo da bi voleo da vidim neki video i malo vise detalja o Assassin's Creed Brotherhood , takodje zanima me kako ce Tom Clancy's HAWX 2 ispasti.
Recimo voleo bi da vidim i prezentaciju one najavljene oficijalne WRC reli igre.

E da najavljena je i igra o Gorstaku (Highlander), izlazi krajem godine cini mi se, inace ja kao fan serijala o Gorstaku voleo bi to da vidim, verujem da bi ta igra mogla da bude potencijalno iznenadjenje.

Ne bi bilo na odmet da najave neki novi bum koji ce se dugo cekati recimo GTA5 ili Mass Effect 3

Nece biti novih najava od Rockstara na ovom E3 sajmu.

Voleo bih da vidim nesto o novom MGSu, kao i voleo bih da vidim sta se desava sa igrom I Am Alive! Mada cisto sumnjam da ce od ovog drugog naslova ista biti...

Takodje tu su AC 3, KZ3 itd...

Bice nekih iznenadjenja id M$ i od Sonija, obe firme kriju neke jake igre. Nadam se da cemo videti i taj yebeni novi Twisted!
Nesto novo od From Software-a ? (Demons souls developer)

Ponovicu ono sto pricam pred svaki E3 - novi Parasite Eve, novi Conker, novi Vagrant Story.
Nastavci currentgen igara me i ne zanimaju toliko, mada, verovatno cemo uglavnom to videti uz casual gluposti.

Ponovicu ono sto pricam pred svaki E3 - novi Parasite Eve, novi Conker, novi Vagrant Story.

Kako stvari stoje istu priču ćeš ponavljati još deset i više godina :D

Ja bi na E3 voleo da vidim najavu neke stvarno inovativne/napredne igre i možda neki gameplay demo Crysis 2 (da vidim da li valja čemu). Pored toga me zanima BF3 i Killzone 3. Eh da umalo da zaboravim, Guild Wars 2 pored nabrojanih igara.

I ja hocu da vidim GW2. Kada su pocele prve glasine o njemu, trebalo je u betu da udje u 2009. i da izadje u 2010. Sada smo na sredini 2010. a od bete ni traga ni glasa...

Jel Guild Wars RPG ili MMORPG ?

Mozda zbog ovog nema GW2. :D
A full-blown sequel to the original game, Guild Wars 2 will feature a fully persistent world and, like its predecessors, will not have a subscription fee.

Kako stvari stoje istu priču ćeš ponavljati još deset i više godina :D
Uporan sam ja :).

Ja bi na E3 voleo da vidim najavu neke stvarno inovativne/napredne igre i možda neki gameplay demo Crysis 2 (da vidim da li valja čemu). Pored toga me zanima BF3 i Killzone 3. Eh da umalo da zaboravim, Guild Wars 2 pored nabrojanih igara.
Sto te zanimaju Crysis 2 i Killzone 3, kada ionako znas da ce obe igre valjati :)?
Ja se samo nadam da nam nece pokazati previse.

Holy shit !!! FFVII HD !?! Demons Souls 2 ?!:banana::banana::banana:
Daj boze da je ovo istina, ali tesko, *** pazi koje sve giga mega igre!!

Poslednja izmena:
Pa mozda su to bas ta iznenadjenja koja M$ i Sony najavljuju (sto je psiho pomenuo). Verovatno je ovo fake, ali treba sacekati E3.

Bice ovo ubedljivo najbolji E3 ikada ako se stvarno najave sve ove igre.
Ne znam jel ste primetili God of War 3:Afterfall. :) :)

I da je istina opet to je previse najava za jedan sajam, mislim ima posle i GamesCom (ako se ne varam u septembru) tako da bi se i tu moglo nesto najaviti. Za 10ak dana sve ce biti mnogo jasnije. :)

Lista je tezak fejk. :)

Pod T2 pise Vice City 2, a juce je izaslo saopstenje u kojem pise da nece najaviti nove igre. :d

^Da,da. :D
**** se meni za GoW3.
FFVII, Demons Souls 2, Diablo 3, Mass Effect na PS3, to bas nije vredno iscekivanja.
Ne loze se svi samo na TPS i FPS. ;)

Hehe...isuvise dobro zvuci da bi bilo istinito!

FFVII HD , MGS HD, pa onda GoW III: Afterfall

Mada dole pise Copyright ESA...valjda i to nesto znaci! :D

Svidja mi se i Mass Effect! :)

I naravno zaboravih na novu Castlevania-ju na kojoj radi Kojima! :)

Poslednja izmena:
^Da,da. :D
**** se meni za GoW3.
FFVII, Demons Souls 2, Diablo 3, Mass Effect na PS3, to bas nije vredno iscekivanja.
Ne loze se svi samo na TPS i FPS. ;)

FF7 je dobar i ovakav kakav jeste, za DS2 se zna da ce izaci posto se prvi deo dobro prodao, Diablo 3 i ME 3 su same old, same old.

Neki od vas se bas loze kao klinci ...

Mass Effect 3 eksluzivno na PS3 :d ? Bioware je pre nedelju - dve potvrdio da ce treci deo izaci iskljucivo na PC/Xbox 360 , kao do sada . Nema teoretske sanse da se pojavi na PS3 .

GTA : Vice City 2 ? Rockstar je pre koji dan rekao da se uopste nece ni pojaviti na E3 sajam .

http://www.eurogamer.net/articles/rockstar-opts-out-of-e3

Takodje kreatori Demon Souls-a su pre koji dan potvrdili da ne planiraju da naprave nastavak u dogledno vreme .

Kao sto je Ragnarok rekao , lista je ZESCI FEJK !

Poslednja izmena:
Ajde bre odyebite, pustite nas da se nadamo ovih 11 dana! :p

Pa da, tu je i Batman: Arkham Asylum 2, kao i naravno The Last Guardian! :D

Sa oficijalne stranice na fejsbuku

E3 IS COMING!
And Konami is giving you, our passionate PES fans, a unique opportunity to see it. Not only have we built our Konami Kommunity an entire website just for E3, with daily mashups, game giveaways, and more, but we’re also granting you special online access to our E3 Press Conference as honorary members of the press! Check it out now and secure your seat! http://www.konami.com/e3

Doslo vreme kad svaka budala uzme i napravi tabelu u excelu, odstampa to na papir i postavi je na svoj ubogi blog pa onda na neki tupavi forum kao E3 leaked games list itd itd. Plus video sam ovo pre jos mesec dana.

Sto se tice E3 i nekog nadanja za odredjenu i neocekivanu igru moj glas ide za

Half Life 3 :)

Vrh Dno