- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Covek je clan od septembra... A kada bi lupio search na tu temu sa bilo kojim parametrom, ne bi dobio nijednu temu...
Poslednja izmena:
Covek je clan od septembra... A kada bi lupio search na tu temu sa bilo kojim parametrom, ne bi dobio nijednu temu...
Moram da prijavi 9 x 360 na 1.35V
Cini se da me memorija zadrzavala (PQI 1GB 800Mhz x 4) sad je na 867Mhz i trenutno testiram ali cini mi se da je stabilno.
Uh 60% povecanjeNe mogu reci da nisam zadovoljan!
Edit:
Ipak nije bio stabilan, na 9 x 340 1.35V kao stabilan
na 9 x 380 1.50 isto tako cini se radi solidno. (temp par stepeni manje od 60c)
Koliko je brzi E6550 oc na 3.5 GHz od E2180 oc na 3 GHz?
I josh jedno pitanjeda li bi ovaj procesor bio dovoljan da gura npr. Colin McRee(kako god da se pise
... nem pojma
) Dirt na fulu sa ovom plocom koju sam naveo ... 2600XT(512 GDDR4).... prvo na default-u da li bi mogao ... a kako bi radio sa klokom na nekih 2600Mhz ili eventualno 3000 Mhz mada mi to nije potrebno ( za sada
)
Nekoliko pitanja .... mislio sma da uzmem e6550 , ali cini mi se da mi je sasvim dovoljan i e2180(a stvarno bi mi dosli tih 6o-ak eur za ostale komponente)...
u pocetku bi bio na default-u a posle bi verovatno dosao klok (dok steknem malo znanja i eventualno uz nekog ko to radi ) ... e sad imam neka pitanja :
Citao sam da se intelima ne moze promeniti mnozilac ... da li je to tacno (tj da je zakljucan , moze li se "otkljucati")
Proc bi stavio na GA-P35-DS3P....
I josh jedno pitanje ....
Odakle se menja mnozilac (ako je moguce) ili frek magistrale .... iz BIOS-a ili iz Windowsa ?
I josh jedno pitanjeda li bi ovaj procesor bio dovoljan da gura npr. Colin McRee(kako god da se pise
... nem pojma
) Dirt na fulu sa ovom plocom koju sam naveo ... 2600XT(512 GDDR4).... prvo na default-u da li bi mogao ... a kako bi radio sa klokom na nekih 2600Mhz ili eventualno 3000 Mhz mada mi to nije potrebno ( za sada
)
ne brini za garanciju
nece mu se nista desiti
a i ako crkne ..
odneses ga i kazes prodavcu da ne radi![]()
e sad da li ima neka graficka za ove pare (~120e) a da je 256 ili vise bitna ???
veci mnozilac manji FSB ili obrnuto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari