Šta je novo?

E-Wall KUCISTE :D

Dr.Cooler

Poštovan
Učlanjen(a)
18.05.2014
Poena
54
Pozdrav forumasima!!! :happy: Evo ja i #Dr.CmStorm nasli smo malo slobodnog vremena za izradu jednog FUNNY kucista. Hteli smo da to bude nesto posebno kao sto je R.O.G Generator pa smo odlucili da pravimo kuciste u obliku robota Wall-E iz jednog filma. Gledali smo po internetu :type: neka FUNNY kucista i ovaj model nam se najvise svideo pa smo se odlucili za njegovu izradu. Odlucili smo i da pocetak "osmisljanja" podelimo sa vama da date neke predloge i kritike. Evo slike u atacmentu pa dajte neki predlog. POZZ!!! 😉

Prilozi

• Wall-E-Computer-Case-Mods.webp
    Wall-E-Computer-Case-Mods.webp
    24.7 KB · Pregleda: 481
Poslednja izmena:
Evo prvih nacrta prednje strane.Pozz!!! 😀

Prilozi

• 2014-06-19 14.09.03.webp
    2014-06-19 14.09.03.webp
    433.6 KB · Pregleda: 281
Svaka čast za ideju.

Ako s ebacite na masovnu proizvodnju rado bij jedno imao

Dogovoricemo se. ne planiramo neku veliku proizvodnju ali otom potom. Mozda uradimo i nesto po narudzbini. Od subote pocinjemo pa stizu i nove slike, a sutra idemo po materijal. Pozz!!!

vidim da ste ti i drugar osnovna skola... 🙂 znas da ce vam trebati dosta love za to cudo? a i dosta koriscenja "alata za odrasle" 😀

Pare nisu problem, para nema. Salim se. Mozemo da izdvojimo koliko treba nije problem. Vecinu materijala vec imamo. A Zadovoljtvo mi je koristiti "alat za odrasle" uzivam dok to radim. Pozz!!!

OVo ni za klince bilo neverovatno. E sad bilo šta ozbiljnije bi bilo narušavanje Pi. licence

Wall-e je veoma zahtevan za izradu ako zelis da bude iole priblizan originalu, od boje, detalja, do izrade gusenica i td. Ne znam od cega planiras da ga izradjujes,drvo bi ti bilo najlakse za obradu, a za metal vec trebaju strugovi, placanje majstora ... Da imam umeca da to ispadne kako treba napravio bih ga sebi vec sutra, bez obzira sto mi je 27 , a i naravno, bez novca to ne moze ispasti kako treba
Evo primera jednog veoma dobrog wall-e kucista
18ml3c9mt2h3qjpg.jpg

http://gizmodo.com/5204702/unbelievably-detailed-wall-e-pc-case-mod

O tome ti pričam. E sad zamisli takvo kućište u OŠ ili vrtićima. Klinci odgledaju filmić pa potom na takvim računarima uđu u svet IT a da nisu samo igrice

Svaka čast za ideju, s obzirom da si tek u osnovnoj školi, Dr.Cooler. Ono iznenadio si me pozitivno baš.

Ali, kao što je gore već rečeno, ideja je teška za realizaciju i ako želiš da baš bude verno originalu, mora imati gusenice i sve druge propratne detalje. Takođe, materijal igra veoma veliku ulogu, možda je bolje da bude od metala ali to za sobom vuče puno veće troškove izrade i angažovanje majstora koji ima neophoidnu opremu. Sve je to već rekao član fox_87, ali ja samo hoću još da skrenem pažnju.

Želim ti puno sreće u ovom projektu, ali da li ćeš uspeti zavisi samo od tebe i tvog talenta i znanja. I punoooo vremena ćeš morati da uložiš da bi ovakvo kućište napravio, to budi siguran.

Ako bude neka prodaja Walle-a, javite, da kupim jedno sinu. 🙂

Nažalost nema odavno nikakvih novosti o ovom ambicioznom projektu. Da nisi odustao od realizacije ???

ne znam dal vidite da "covek" ide u osnovnu skolu.....

Ne bih da budem partybreaker ali prevelik zalogaj je to.

Nisam odustao i necu, do sada sam sakupljao materijale, jer je bio pakao naci sve sto je potrebno, slike bi mogle da stignu vec za 2 dana. 😀

Nisam odustao i necu, do sada sam sakupljao materijale, jer je bio pakao naci sve sto je potrebno, slike bi mogle da stignu vec za 2 dana. 😀

Ajde ajde, samo napred ! Ako odustaneš, smataćemo da si slabić i neka cura. 😀

Šalu na stranu sad, projekat je VRLO ozbiljan i zahteva tvoju punu koncentraciju i dovitljivost. Planiraš li da zatražiš pomoć neke radionice ili ćeš da sve sam napraviš ? Znaš li ti uopšte da radiš sa metalom ?

Nazad
Vrh Dno